Стоп ковид терору (Фото: Јутјуб)

Како би то рекао Пекић, прође још једна година коју је појела корона. Или, боље речено, коју су појели политичари који користе пандемију као изговор за спровођење својих циљева. Ти циљеви везани су за контролу над грађанима широм света, под изговором да их они, заправо, штите.

У западним земљама, честе су демонстрације против ”ковид фашизма”. Већ ова парола казује колико је јака левичарска пропаганда. Сам вирус, и прве лажне, паничне, вести, дошли су из једне комунистичке земље – Кине. Кинеске реакције биле су, а како би другачије, типично комунистичке, засноване на репресивним мерама. И све то почело је да се шири светом, тим редом: вирус, лажне вести, репресивне мере.

Па ипак, чак ни противници свега тога не користе термин ковид комунизам, већ ”ковид фашизам”. На страну што је и фашизам настао када се незадовољно крило италијанске Социјалистичке партије, на челу са Бенитом Мусолинијем, отцепило од матице и основало Фашистичку партију, која је, у основи, задржала исти програм.



Занимљиво је да се против ковид комунизма веома мало користи математика. У Србији је, на пример, до октобра ове године, од проглашавања пандемије преминуло 30.000 људи више него за исто време пре тога. Према званичним подацима владе, од ових 30.000, 8.000 је преминуло (наводно) од короне, а 22.000 од других болести.

Опет према подацима званичника, до пораста смртности од других болести дошло је због тога што су болнички капацитети масовно преусмеравани ”на лечење од короне”. Другим речима, масовно су отказивани превентивни онколошки прегледи, па чак и интервенције, а исто тако и одговарајући третман срчаних болесника. Тако је дошло до великог пораста смртности код ове две категорије болесника.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Влада Србије усвојила нове мере: Високе казне — 500.000 ако не дезинфикујете свој радни простор

И мада је то чиста математика, и чиста логика, и мада на делу видимо и кршење Хипократове заклетве – лек не сме бити јачи од штетних последица – широм света се упорно наставља стара прича. Оним лекарима, укључујући и нобеловце, који тврде другачије, једноставо се не дозвољава приступ медијима. Цензура је толико велика да њихове речи нису дошле чак ни до демонстраната против ”ковид фашизма”, односно ковид комунизма.

Милослав Самарџић

(”Српске новине”, гласило ОСЧ ”Равна Гора”, бр. 725, Чикаго, јануар 2021)

Погледи

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *