Весићев спектакл: Порно – геј новогодишњи програм

0

И када се први пут, а то је било након 1919. године, у Србији кренуло са обележавањем Нове Године по грегоријанском календару, кажу да су градски оци организовали балове на којима су се играли валцери, градске игре и српска кола, а данима након тога се чаршијама распредало која је од дама била лепше обучена и која је пленила својом смерношћу и харизмом. То је било оно време када се од племства, преко друштвене елите, па до сељака ипак знало за неки ред и за срам. Знало се да на светковинама и обележавањима народ нису могли да забављају развратници.

Данас смо стигли до тога да градове и државу воде људи који су макрои за “певачице” и “водитељке” и у складу са тим имају и визију организовања некаквих славља. Нема ничег домаћинског у њима, нема васпитања, нема ничег здравог. Клошари и морални инвалиди. Па је тако Горан Весић своје суграђане, међу којима и многобројну децу, забављао гологузом Карлеушом која је стигла директно из пакла. Профукњача којој је фалила шипка, порнографија уживо. Јахачица апокалипсе. Док јуче и данас председник Народне скупштине виси по телевизијама као вашарска мечка Божана и забавља самозвану и поремећену “новинарку” Јовану Јеремић.



Ко је читао нешто рецимо о бану Светиславу Тиси Милосављевићу (кажу да је организовао најлепше балове и светковине) или о Андри Николићу (председнику Народне скупштине у Краљевини Србији), не може, а да не направи паралелу у смислу генезе пропасти и суноврата једног народа од њиховог, до времена ових наказа данас. Наказа који најпре воде друштво, па онда и ових које су њихова слика као наводни уметници. Ужас. Иако то можда некоме изгледа као претешка тема у данима кад севају ватромети…

Прочитајте још:  Папа Фрања: Хомосексуалност није злочин

У сваком случају, желим вам свима пуно успеха у овој календарској години, свака част свакоме ко има механизам да сачува свој мозак од ове содоме која се сервира преко свих медија сваке секунде и лепо и здраво дочекајте предстојеће божићне и новогодишње празнике.

Марко Радуловић / Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *