Др Зоран Бекић пре десет година ухапшен због тровања ДЕЦЕ цитостатицима због провизије, данас координатор вакциналних пунктова

0

Некадашњи начелник педијатрије на институту за онкологију и радиологију, др Зоран Бекић, пре тачно десет година ухапшен је у заташканој афери, због преписивања веће дозе цитостатика деци оболелој од рака, ради узимања провизије од фармацеутских компанија.

Данас, тај “доктор”, са избрисаном биографијом, ради као директор Дома здравља Савски венац и координатор вакциналних пунктова.

Он је један од водећих доктора ваксера који инсистира на што више доза вакцине, односно како наводи у честим гостовањима: корона нам неће опростити!

Шта год то значило, његова је препорука да се вакцинишемо доживотно. Од доктора такве биографије, који је могао на тешко оболелој деци да зарађује, уопште нису чудне овакве препоруке, али је свакако врло битно знати ко су људи који нам препоручују вакцине и каква је позадина њиховог лобирања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *