Митровић се невешто правда због сцена секса на Пинку: Снимак је отишао случајно

0

Жељко Митровић (Фото: Јутјуб)

Сцене секса које су већ првог дана нове, 2022. године, емитоване на телевизији са националном фреквенцијом, на ТВ Пинк, изазвале су бурне реакције публике, а тим поводом сада се огласио власник поменуте телевизије, Жељко Митровић.

Док неки тврде да је снимак емитован око 22 часа 1. јануара, власник Пинка Жељко Митровић наводи да су се кадрови као са порно канала емитовали два сата после поноћи, и то грешком.

“Снимак је отишао случајно, али у термину који је дозвољен законом. Можемо рећи да је редитељ направио грешку јер је снимак пустио уживо, али у термуну који је дозвољен законом – каже Митровић за Данас, додајући да се експлицитне сцене на националним телевизијама догађају „пре свега у америчким програмима на другим телевизијама“.



Подсетимо, многи су захтевали да се због овога РЕМ хитно огласи, али је председница Савета РЕМ-а Оливера Зекић поручила за Данас да ће о овом, као и о сличним случајевима, РЕМ реаговати у складу са законом и процедурама.

“Дакле, уопште није реч о томе да ли ће РЕМ “да ћути”, него о јасно постављеним и одређеним процедурама којих морамо да се држимо, ако нам је до владавине права и институција. Ми нисмо ни стрељачки строј, ни преки суд, него независно регулаторно тело чији рад прописује закон – поручила је Зекић за “Данас”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према њеним речима, њихове стручне службе реагују, затим се од починиоца прекршаја тражи да се изјасни, а на крају Савет РЕМ-а одлучује о санкцијама.

“Тако је закон прописао и другачије не може. Зато и медије молим да не трче са оценама, него да сачекају нашу одлуку – нагласила је Зекић.

Прочитајте још:  Порекло идеје о уништењу Срба

Луфтика/Данас

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *