СНС дели помоћ у џаковима за смеће?!

0

(фото:Blace info press)

Одбор СНС из Блаца дотакао је дно и показао колико су најсиромашнији само бројка за њихове гласове, јер им је поводом празника поделио помоћ у џаковима за смеће! Они су везани жутом траком, а целокупна ситуација је више него симболична.

Шта је садржина ових прилично скромних пакета, није познато, али се види да не пуне ни половину средњег џака за смеће.

Вест о подели помоћи најсиромашнијима објављена је на локалном сајту, а мноштво фотографија поносних локалних напредњака попуњавају џакови, кесе са СНС симболима и скрушени, несрећни људи којима је ово понижење представљено као поклон и брига локалне заједнице.



“Па због таквих попут тебе, зато што им крадете и узимате шаком и капом, зато и јесу таквог материјалног стања!!! Пакетићи у џаковима за смеће,са жутом машном?!!! Пу, срам те било, бре! Једном ће и теби тако да доносе! У џаковима за смеће! А можда неће ни то – један је од коментара грађана Блаца испод слике на којој су напредњаци на челу са повереницом СНС Сузаном Вељовић.

Насмејана лица напредњака који не осећају и не препознају патњу сиромашних комшија, који опет морају да учествују у овој њиховој представи “Бољег живота” је стравична прилика стварности, коју живимо већ десет година.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Молимо вас, локални и сви остали напредњаци, немојте још више да понижавате ове унижене људе и показујете колико вас нико и ништа, сем ваших функција не интересује!

Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *