Смењен помоћник градоначелника Краљева због секс-скандала

0

(фото:kraljevo.rs)

Након писања Нова.рс о Никола Радевићу и скандалу који је изазвао када се 26. децембра у тешком пијаном стрању скидао го у једном кафићу и сексуално узнемиравао гошће, он је данас смењен са функције.

Никола Радевић је био помоћник градоначелника Краљева за омладину и спорт, а данас је разрешен након скандала који је процурео у јавност.

Помоћник градоначелника за омладину и спорт Никола Радевић је, како Нова.рс сазнаје, у познатом краљевачком кафићу добацивао девојкама, скидао се го и показивао полни орган, неке гошће сексуално узнемиравао, па га је на изласку из локала сачекао младић који га је „прописно пребио“.



Осим Радевића, који је био главна звезда вечери, у кафићу су тог 26. децембра, бил присутни и заменик градоначелника Вукашин Ракочевић, директор краљевачког водовода Александар Протић и још неколико градских функционера и истакнутих чланова Српске напредне странке. Друштво је желело да прослави још једну, за њих, успешну годину.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прослава на којој је било много више званица, скоро комплетно градско руководство и други почасни гости, почела је у хотелу „Турист“. Већ тада се доста веселило, славило, јело и пило, као што доликује таквој клијентели када се слави „на рачун“. У „Туристу“ је све прошло у реду, али групи најиздржљивијх функциоинера то није било довољно па су променили локацију.

Определили су се за један елитни кафић у центру Краљева, где често долазе и имају свој сепаре на галерији. Они су тамо редовни и цењени гости због великих рачуна. Један од њих је и Никола Радевић, који је преузео улогу главне звезде вечери, али у најгорем смислу.

Прочитајте још:  Шок снимак из Краљева: Председник изборне комисије гласа уместо бирача

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *