У СНС – мук: Вучић ће одложити референдум под изговором таласа корона вируса?

1

Вучић (Фото: Јутјуб)

И поред тога што би референдум о измени Устава требало да се одржи за мање од десет дана, сви одбори Српске напредне странке су буквално без активности и не постоје никакаве припреме за 16. јануар. Чак се и не траже људи за спискове и кутије.

Ово „Србин инфо“ сазнаје из извора у Српској напредној странци, а као могућност се помиње да Александар Вучић откаже, односно одложи референдум под изговором новог таласа корона вируса.

“Већ сада је званично велики скок заражених, а тек се очекује да наредних дана бројке буду веће од десет или двадесет хиљада оболелих дневно. То би могло одлично да послужи као изговор за одагање референдума. Једноставно, немамо никакве акције, никакву агенду, а то се до сада никада није десило” – открива наш извор.



Одбори СНС не скупљају „сигурне гласове“, не праве се спискови, не наговарају се чланови да заокруже „ДА“, што многи виде као могућност да ће се за неколико дана референдум и званично одложити.

Србин.инфо

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “У СНС – мук: Вучић ће одложити референдум под изговором таласа корона вируса?

  1. Страх муслија веселог да не разљути народ пред изборе. Вата страх веселнице и весељаке у парламенту, влади и преседништву, виде ће се јели то добро по нас.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *