Мађарска полиција пуцала на камион са мигрантима на граници

0

(фото: АП)

Мађарска полиција је пуцала на камион који је превозио око 30 људи за које се претпоставља да су илегални мигранти, након што је без заустављања прошао кроз контролни пункт на граници са Аустријом, саопштила је мађарска полиција.

Полиција округа Ђер-Мошон-Шопрон је саопштила да су полицијске патроле у пограничном селу Харка јуче приметиле камион који се кретао великом брзином ка прелазу, преноси агенција Ројтерс.

Један полицајац је стао испред камиона дајући знак да мора да се заустави ради провере, али уместо тога, возило је убрзало, приморавши га да одскочи са пута.



Његов колега је тада запуцао покушавајући да натера возило да промени правац, навела је полиција у саопштењу објављеном на својој веб страници.

Danica Marinković raskrinkala LAŽI o Račku: Ni “m” od masakra – ovako su SMESTILI Srbima (VIDEO)

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Камион са мађарским таблицама прешао је границу и потом се покварио.

Аустријска полиција ухапсила је возача који је египатски држављанин и око 30 путника непознатих националности кој су се налазили у задњем делу камиона, саопштила је мађарска полиција.

Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *