Месија и сценарио ковид лудила.

7

(фото:Илустрација)

1. Јеврејска интернационала и од њих контролисана масонерија измишљају страшну болест

2. Њиховом одлуком, грип, прелада, упала плућа,легионарска болест, рак и инфракт, проглашавају се страшним вирусом короном.

3. Уз диригентску палицу светске чивутарије, уз помоћ њихових сетелита: масона, илумината, троцкиста, покрета зелених, антифе, те свих удужења за заштиту права педера и лезбејки као и свих вјерских лидера, свих светских религија (који су давних дана заврбовани и кроз масонске ритуале сатански иницирани), почиње колективно јаукање и завијање на светскоме нивоу.4. Леле нама за нама, кукуууууу, помрјећемо сви сви као зечеви, завијају сви чивутски медији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Шири се паника, шире се лажи, масовно се људи убијају по болницама, што убилачким третманом светске “здраствене” сатанистичке организације, што тровањем хемијским бојним отровом “сарином”,
којега су специјни агенти потурали по болницама или њиме убијали виђеније људе по свијету.

5. Сви светски политичари, сви светски религиозни лидери, велики број продатих научника, доктора, глумаца, пјевача и осталих идиота и продатих душа, упозоравају људе да се пазе, и да не мрдају из куће (остани дома, не видио се мајци).

6. Пуфицава чивутска битанга Бил Гејтс и његова генетски дегенерисана и мајмунолика братија, нуде нам спасење у облику њихових вакцина.

Зомбирани клипани читавога свијета су одушевљени. По наредби чивутскога Синедриона, све државе свијета разрешују кесе и Чивути праве неколико фирми за производњу ковид вакцина.

7. Чивути из астра зенеке избацују своју вакцину, слиједе их Чивути из фрејзера, потом Чивути из Џонсон и Џонсон, те Чивути из Спутњака ( нас и Руса 200 мелеона ).

Њих све прати фабијанско јеврејска дружина из Кине, са својом вакцином.

Ако сам кога заборавио, нека ме извине.

8. По наређењу из јудејскога Синедриона, а по налогу јудејских рабина и њихове тајне кабале, прави се вјештичарски “напитак”, који је мјешавина кабалистичке црне магије и отрова.

По угледу на Љиљу вјештицу, свету Борку, бабу Џемину и ђеда Мргуда, што олово мути, спремају чивутски рабини сатанско причешће, са којим сва светска пулација треба да дочекају њиховога Месију.

9. Мјешавина фетуса од у трећем мјесецу, ритуално абортиране (убијене без анестезије) хришћанске бебе, помијешана са фетусом од једне врсте афричкога мајмуна, уз додатак неколико врста паразита,
те алатки за генетску манипулацију човјека и стварање шиљатих протеина, које ће да људима уништи њихов природни имуни систем, све упаковано са супер проводником графен оксидом, који ће у тијелу створити електричну мрежу,
за брз пролаз 5Г зрачења до мозга и срца а све уз бајање јудејских рабина, цитатима из тајне кабае, нуди се људима као једино спасење.

Прочитајте још:  Тесла можда неће поново отворити фабрику возила, што омета планове Елона Маска

10. Сатанизовани римски папа је овом врачком сав одусшвљен, његова девојчица, Вартоломеј из Констатинопоља такође. Кирил содомски и гоморски је изван себе од радости.

Читаво светско отпадничко и екуменистичко православље, подржава црномагијаско кабалистичко причешће и пријети санкцијама свим онима, који се дрзну, да у себе не приме чивутску враћку.

О муслиманима, католицима, протестантима, будистима и хиндуистима да и не говоримо.

11. Коначно започиње највећи чивутски пројекат после “октобарске револуције, почиње прва рунда светскога боцкања, са десетинама хиљада смртних случајева и и милионима тешких оштећења.

12. Потом долази друга рунда а ритам свом том лудилу даје држава Израел, са лажним вакцинисањем њихових становника, раствором са сланом водом.

13. Израелци завршавају прву рунду шприцања са сланом водом, коју благосиљају сви јудејски рабини..

Изаветале Гоје у чијим државама су створени специјални тимови бораца против короне, са све Чивутима на чело тих тимова (без једног јединог изузетка),
започињу шприцање свога становништва, али не са сланом водом, него са сатанским нектаром, којега су им Чивути сервирали.

14. Потом чивути у Израелу спроводе другу рунду масоног шприцања, наравно, са сланом водом.
Гоје их у стопу прате, али са сатанским нектаром.

15. Онда Чивути започињу трећу рунду, “још само овај пут и више нема, “часна чивутска и комунистичка ријеч”.

Гоје им вјерују и тако се исприца већи дио њих, не једном, не два пута, него по три пута, јадо мој.

16. Израел постаје примјер читавоме свијету и они свечано започињу шприцање ђеце, наравно, са сланом водом.

Уједињени мајмуни читавога свијета их у стопу прате и своју ђецу од 12 до 15 година приносе као жртву Валаму, јер тако је морало бити.

А зашто је тако морало бити?

Па рекли им чивути.

Прочитајте још:  Расте тражња за закуп државних парцела и у централној Србији

Зар држава Израел није примјер, који читави свијет треба да слиједи, рекао би “српски” др. Кон и “српски” експерт за шкопљење свиња и тељење крава, др. Шеклер, којега јудејска интернмационала ад хок од ветеринара преквалификова и прогласи стручњаком за микро биологију.

17. Пројект “ковид”, јеврејски пројекат пар екселанс, је у пуном замаху, Израел, који постаје примјер читавоме свијету започиње сприцање ђеце од пет година, опет и опет, са сланом водом.

Гоје их у стопу прате, али без слане воде, подразумијева се, јер шта би рекли др. Кон и др. Шеклер на такву једну подвалу.

18. Читави круг земаљски са нестрпљењем очекује шта ће Израелци да ураде, јер они дају ритам. Што се код њих деси, мора се десити и у свим другим земљама свијета.

Успротивити се томе, био би антисемитизам. а тај се гријех не прашта ни у овом ни у оном свијету.

По дефиницији, антисемитизам је када те Чивутин појаше а ти не даш. Тако нешто је са модерном демократијом и људским правима неспојиво.

19. И ево, Чивути још нису започели да шприцају новорођене бебе а од кад ће не знамо.

Осим сто сигурно знамо, да им такав један сатански деликатес промаћи неће.

20. И ево прођоше пуне двије године дана, измијењаше се алфа, бета, гама и делта сојеви короне и тренутно на сцену ступа омега сорта.

Грипа је већ одавно умрла и већ двије године ни један становник на кругу земаљском се није од ње разболио.

21. Ипак, чивутска средства информисања, већ наговеставају нови сој, месавину грипа и короне, што значи да ће грипа можда да васкрсне, и да није све изгубљено.

22. Да су ово осамдесете године прошлога вијека и да се ође појави који ревносни новинар из бившег удбашког часописа “Дуга”, он би сигурно написао, “пи погани сто од љуђи чините”.

А неки бивши политичар из времена антиборократске револуције би значајно рекао, ” непријатељски елементи покушавају да нам униште нашу самоуправну, несврстану и социјалистичку Југослаију, коју смо револуцијом стекли, на челу са другом Титом.”

23. Међутим има неких фашиста, антисемита (замнислите и тога има), теоретичара завјере и тако даље, који имају неке сулуде идеје.

Прочитајте још:  Јерменија вештачки погоршава односе са Русијом

Напримјер да је сва ова хистерија направљена из више разлога, од којих је један, стварање хаоса, који би натјерао сав народ на кругу земаљском, да завапи за спасиоцем, који би једини могао да ријеши све њихове проблеме,од који је највећи страшна болест корона.

Тако нешто, би могао да уради само “Месија” а одакле би друго он могао доћи него од Чивута и кабалиста, који су му већ и круну припремили, са све мјестом за рогове (није шала него збља, вјеровали или не).
И тај “Месија2” нема ђе друго да засједне, осим у земљи, чије се цјелокупно становништво већ три пута шприцало са сланом водом, погађате сигурно, ријеч је о Израелу.

24. Неко рече да би по кабалистичком вјеровању, за долазак “Месије” било потребно двије године без прославе Васкрсења и Рождества Христовог.

Васрсење и Рождество Христово са брницама, нити је прослава Васкрсења, нити прослава Рождества Христовог.

Ако је тај “неко” у праву, онда би ускоро требао да дође “Месија”.

25. За њега је хаос већ припремљен а припремљен му је и први домаћи задатак и прво чудо које он треба да уради.

Наиме, прво чудо које ће урадити “Месија” биће да од короне опет направи грипу, то јест да васкрсне вирус грипе и да уништи страсну корону, цркла да Бог да.

Тако један невјероватно комплексан подухват, може обавити само јудејски “Месија”.

Ако му то не пође за руком, нама спаса нема, драге даме и госпође.

26.И коначно, вођа совјетских Чивута, хасидски рабин Бен Лазар, који је највишим одликовањима одликовао творца совјетске вакцине “спутњак” ( нас и руса 200 мелеона) и који је јавно позвао сав народ на масовно шприцање, сада јавно говори, како вакцине више ништа не помажу, како нам уопште нема спаса и како проблем “корона” може да ријеши и ријешиће само долазак “Месије”.

27. Е па, уједињеним мајмунима читавога свијета ( Устајте презрени на свијету. Сви сужњи које мори глад!) честити долазак друга “Месије”, којега чивутски рабин бен Лазар, најављује у овоме снимку од прије пар дана:

Вукман Чејовић/Васељенска ТВ

 

 

 

 

 

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

 1. План поробљавања тзв. Гоја изнет је у Протоколима сионских мудраца. За долазак јудејског “месије” (антихриста) потребан је светски хаос, рат свих против свих, глад, пелцовање “болести”… Паклени Протоколи су се великим делом реализовали и ушли смо у финалну фазу што значи и скори долазак јединог Истинитог Месије-Исуса Христа којо ће убити Духом уста својих лажног месију и судити сваком човеку по вери и делима његовим. Слава Оцу и Сину и Светом Духу. Маран Ата. Амин

 2. Judejci su skroz pogubljen narod.
  Ne pricam o obicnim Jevrejima, nego o njihovom skroz satanizovanom religoznom vodjstvu.
  Oni stalno vrse korekturu svojih planova.
  I ideje sa kojima oni sprovode prorocanstva iz Biblije su smijesna.
  Skoro negdje su napravili krunu za njihovoga Mesiju.
  Krunu sa rogovima, zamislite.
  Njihova talnudisticka religija je ovih 2000 godina evoluirala, i sami Bog znba u sta oni danas vjeruju.
  Jednu religiju oni propovijedaju obicnim Jevrejima, drugu religiju religioznim Jevrejima a sasvim trecu religiju u njihovom religioznom vrhu.
  Ne dao ti Bog da saznas u sta vjeruju oni njihovi na vrhu, ja mislim da bi se covjek sav najezio od toga.
  I posbnu vaznost za taj satanizovani vrh ima antisemitizam, kojeg oni forsiraju i koji im je jako vazan, jer njim drze sve Jevreje u poslusnosti.
  Da im nema antisemitizma, ja mislim da bi se oni pokomatili medju sobom.
  Mada se i ovako gloze, jer ima njih religioznih a mnógo ih ima sto nisu religiozni, kao nekada fariseji i sadukeji.
  I ti sto nisu religiozni, ko zna u kakva okultna drustva ulaze.
  Oni ta okultna drustva zaista i kontrolisu, ali se mijesaju tamo sa svima i moguce je da se tamo pretope da se sjedine sa ostalim satanistima i da tu dodje sukob medju njima.
  Jedan moj dobar prijatelj misli da njihov Mesija nece uopste biti Jevrej i da ce to biti razlog da se oni na kraju strasno razocaraju i da dognu ruke od uzaludne rabote, koju su praktikovali preko 2000 godina.
  Jedino tada ce se oni mozda okrenuti Hristu.
  Moguce je da ce taj “njihov” Mesija biti neko tipa “Mariteje”.
  Jr prije ce ezotericno nju ejdz covjecanstvo prihvatiti nekog “Mariteju”, koji lici na indijskoga gurua, nego nekog smijesnog Ben Lzara.
  A da su Civuti imali smijesnih “Mesija”, jesu zaista. I Lava Trockoga su jedno vrijeme smatrali Mesijom.

  1. “Демаскирани Талмуд” (не онај за Гоје) И. Б. Пранаитиса из 1892 године говори шта јеврејске духовне вође мисле о Хришћанима и осталим “гојама” које по њима треба лагати, варати, манипулисати, пљачкати, убијати… Њихов “месија” (антихрист) ће бити Јудејац (племе Јуда) и за веровати је да неће бити само човек (ни Христос није само човек, већ Бого-човек), већ спој човека, клона са вештачком интелигенцијом-киборг што ће му дати надљудске могућности да вара све оне који љубави Истине не примише.

   1. ŠTA JE TO JUDEO MASONSTVO?
    »U svim vremenima, a sada više nego bilo kada,
    svijetom vladaju prije svega tajna društva«.
    »U politici se ništa ne događa slučajno.
    Ako se nešto desilo, onda je to tako i bilo zamišljeno«.
    Predsjednik Ruzvelt
    Masonstvo je bilo stvoreno kao određen mehanizam upravljanja društvom pomoću nekih (većim dijelom tajnih) organizacija. Sa tačke gledišta upravljanja ljudima, nejudejsko masonstvo – to su donji nivoi
    judeokratije. Masonstvo ima tri osnovna zadatka: prvi – to je sakriti čisto judejski šovinistički karakter upravljanja u svim “hrišćanskim” zemljama.
    Drugi – privući u donju strukturu judejskog upravljanja sluge iz redova nejevreja. Treći – obezbjediti skrivenost i tajnost jedinstvenog upravljanja. Kad bi stvarno u svim zemljama svi najviši šefovi bili Jevreji, ni jedan narod to ne bi izdržao. Jevreje bi pregazili. A kada narod vidi iznad sebe tzv. nacionalnog lidera, kod njega se ne pojavljuju negativne emocije. A to što je taj nacionalni lider samo marioneta u rukama masona kojom oni upravljaju, to se ne vidi. I više od toga, često upravljanje gojimskim “liderom” nosi toliko skriveni karakter, da se ni sam gojimski lider ne osjeća kao marioneta. Zahvaljujući masonstvu judejska okupacija svih naroda “hrišćanskog” svijeta se javno ne vidi i nije shvatljiva široj društvenoj javnosti. Pored sve raznovrsnosti masonskih organizacija i njihove navodne nezavisnosti, sve masonske organizacije su ujedinjene u jedno cijelo, u jedinstvenu piramidu upravljanja. Masonske organizacije mogu da nose najlepše nazive, mogu da deklarišu najhumanije i najljudskije ciljeve, ali istinska suština masonstva je uvijek jedna. Masonstvo – to je uvijek mafija. Na samom vrhu judeo masonstva su okultne satanističke strukture koje se simbolicki prikazuju kao Svevideće oko Satane pozicionirano na samom vrhu piramide. Masoni viših stepena mogu da učestvuju u ložama nižih stepena, ali ne i obrnuto.
    Prema judejskoj zamisli gojimi-masoni treba da igraju među neposvećenim gojimima ili laicima ulogu “neividljivih” ideoloških vođa, koji kod ostalih gojima treba neprimjetno i postepeno da formiraju njihovu svijest i društveno mnjenje u pravcu koji odgovara judeokratiji. Jedan od osnovnih principa masonstva – to je princip nevidljivih šefova, kojima svaki mason daje zakletvu o bespogovornom potčinjavanju. To jest masoni bilo kojih stupnjeva znaju samo ono što je dole i neposredni gornji nivo. Masoni nizih stupnjeva se vode karijerom, pohlepom i zeljom za afirmacijom te nesvjesno rade za judekratiju i satanu. U skladu sa tim kako se penju uz masonske stepenice masoni se sve više prljaju zločinima. Izlaz iz masonstva, posebno iz gornjih stupnjeva, za žive nije predviđen. U masonstvo postoji samo ulaz. Na odredjenom stupnju postoji rasna barijera-gore gojimima nema prolaza. Masonstvo ima mnoštvo simbola, ali glavna su dva. Opšti simbol svjetskog masonstva je – petougaona zvijezda (pentagrama). I veliki državni pečat svjetskog masonstva – šestougaona zvijezda sa ciframa 6 u svakom kraku te zvijezde. Te šestice dva puta prave broj zvijeri 666 (Otkr. 13:18).

    1. Masoni sebe smatraju elitom, a sve neposvećene – laicima i ruljom, ali ipak oni sami su laici i prevareni ljudi. Sa pomjeranjem naviše po piramidi, znanja, koja im se daju na novom nivou, često su suprotna onima koja su im davana dole. I ta satanistička igra »obrnutog« nikada se ne završava. Na taj način masoni se uvijek nalaze u stanju lažnog znanja, u stanju ludaka. Ne govori se uzalud da je njihov najviši gospodar satana – lažov i otac laži. Za visok nivo masonstva svi nižestojeći masoni su – laici i rulja, ali i oni sami su za one iznad sebe – isto takvi laici i ista takva gomila ludaka. Eto tako vlada satana –pomoću beskrajne laži, obmane i nasilja, čak prema svojim slugama. 90% masona nema ni najmanju predstavu o zamislima njihovih najviših rukovodilaca.

     Lav Trocki je u SAD stupio u čisto judejsku masonsku ložu zlatne piramide, koja se naziva Micraim i bio je mason visokog stepena posvećenosti. Trocki je bio osnivač »Crvene armije«. Naziv nije slučajan. Crvena armija – to je armija Rotšilda (crven natpis). Trocki je uveo simbol za tu armiju u vidu petougaone masonske zvijezde. Crvena armija pod predvodništvom
     Trockog bila je smrtonosno oružje međunarodne judeokratije. Karl Marks i Fridrih Engels su bili istaknuti masoni i satanisti. U svojoj pjesmi »Violinista« Marks piše: »Adska isparenja se podižu i pune moj mozak, dok ne poludim, i dok se moje srce u korjenu ne promjeni. Vidiš ovaj mač? Knez tame mi ga je prodao«. Ovi redovi dobijaju posebno značenje kad se zna da u ritualu najvišeg posvećivanja u satanistički kult kandidatu se prodaje začaran mač, koji mu garantuje uspjeh. On za njega plaća, potpisujući krvlju, uzetoj iz njegovih vena. To je dogovor po kome će njegova duša pripadati satani posle smrti. Bakunjin – Marksov saradnik u organizaciji I Internacionale – bio je takođe ozloglašen satanista. On je naročito pisao: »U toj revoluciji ćemo morati da probudimo Đavola u ljudima, da bismo pokrenuli najniže strasti.
     Tajne masonske organizacije i njihovi gospodari su istinski uzrok svih revolucija i svih svjetskih ratova. U kritičnim situacijama po komandi odozgo masoni svih nivoa mogu zapoceti jedinstvenu kampanju. Bilo je i slučajeva namjernog stupanja pristojnih ljudi u masone sa ciljem da iskoriste masonstvo radi upoznavanja i pozitivnih ciljeva i sa ciljem da pobjede masonstvo iznutra. Ti pokušaji su se najčešće završavali bez ikakvog rezultata. Judeo masonska organizacija je usavršavana hiljadama godina i praktično je nemoguće pobjediti je iznutra, a kako stvari stoje ni spolja. Konačan cilj judeo masona jeste rušenje nacionalnih država i uspostvaljanje totalitarne vlasti svjetske judeo masonske super-države na cijem celu bi bio “mesija” – svesvjetski car judejski – Antihrist, sto je opet iluzija koje nisu svjesni ni “prosvjetljeni” jer Bog ima zadnju rijec. Gojimi se na svim nivoima vode laznim ciljevima, masonerija takodje na svim nivoima. Sve ih laze i manipulira sotona jer u njemu istine nema i vodi ih u vjecnu smrt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *