Монтенегрински портал прави листу Срба за одстрел

0

(фото:ИН4С)

Величанствена прослава 30 година од оснивања Републике Српске изазвала је ужарену хистерију у сарајевским и неким подгоричким медијима.

Медији одани Ђукановићу утркују се с медијима под контролом Бакира Изетбеговића у томе ко ће исејати више мржње према српском народу.



С тим у вези је у тренду и прављење спискова Срба за разноразне видове санкција и одстрањивања. Стога се Портал Аналитика потрудио да буде у тренду и објави своју „канцерогену листу“ Срба.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На ту листу, названу „Канцер“, стављени су патријарх Порфирије, митрополит Јоаникије, предсједници Александар Вучић и Милорад Додик, предсједник скупштине Ивица Дачић, академик Матија Бећковић, министар Александар Вулин, политичари Андрија Мандић, Бошко Обрадовић и Војислав Шешељ и историчари Александар Раковић и Чедомир Антић.

Портал аналитика позива на одстрањивање овог „канцера“ док још није касно. Остало је само да тумачимо на који начин Ђукановићев портал жели да се уклоне ови Срби?

ИН4С

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *