„Новака опет хоће да затворе“: Ђоковићев брат најавио нови скандал

0

Новак Ђоковић Фото:EPA-EFE/DAVE HUNT

Аустралијске власти изричите су у намери да Новак Ђоковић опет буде затворен у Мелбурну, потврдио је његов брат Ђорђе.

Најбољи тенисер света је победио тамошње власти, суд је поништио одлуку да му се укине виза и наредио да се пусти на слободу.

Али… Нови скандал је на помолу, јер су власти Аустралије изричите у намери да га поново ухапсе и депортују, иако је суд одлучио другачије.



Сведоци смо невиђеног циркуса у Мелбурну, возила полиције су свуда око просторија у којој су Ђоковић и његов правни тим.

“Бесана ноћ за читаву фамилију, пролазимо кроз тешке моменте. Новак је показао колико је истрајан и колико верује у идеале, изборио се и за себе и цео свет. С друге стране, имамо систем Аустралије, судија је донео праву одлуку на основу чињеница, али сада добијамо информацију да је министар унутрашњих послова изнад суда. Новак је упао у озбиљан политички вртлог, Аустралија је јако несрећна, живе у тешким условима у пандемији и закључани су. Оно што ми можемо да урадимо са наше стране, да се ангажујемо и пустимо ову вест да Новака опет хоће да га затворе. Тренутно се консултујемо са адвокатима и прес службом који су следећи кораци. Новак је сада са адвокатима у просторијама где су били током суђења, размишља о опцијама. Мислим да је ово за власти био један велики пораз, избубили су, а мислили су да могу цео систем и Новака да победе”, поручио је Ђорђе Ђоковић гостујући на ТВ Прва.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Открио је Нолетов брат и како се тренутно осећа први тенисер света.

Прочитајте још:  САМО У СРБИЈИ! Власт протестује против опозиције!!!

“Новак је прошао кроз вртлог емоција, сада је у добром расположењу, али мора да буде миран и паметан. Да ли да прихвата неку њихову нагодбу, мада верујем да то неће учинити. Жели да правду и истину да изгура до краја. Отишао је да игра тенис, не да се бави политиком”, додао је Ђорђе Ђоковић.

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *