Овај јерарх, немајући страха од Бога, протераће невакцинисане свештенике из Архијерејског намесништва!

0

(фото:3 РИМ)

Архиепископ кипарски Хризостом сматра да је препрека свештенству одбијање вакцинације – увођење опасних генетских препарата експерименталне природе, који се развијају на ћелијским линијама абортираних ембриона !!!

” Свештеници ће бити кривци за штету вере. ”
(Св. Козма Етолски)

Коментар извештаја о догађајима на Кипру:



Какво богохуљење! Овај јерарх, који нема страха Божијег, иде да протера невакцинисане свештенике из архијерејског намесништва! Чезне за њиховом крвљу и спреман је да свакога неселективно заваља под асфалт, чак ни не водећи рачуна о слободи вероисповести која је заштићена међународним уговорима. Шта смо стигли! Да би наставили своју службу, сви свештеници Архиепископије кипарске морају бити вакцинисани ђавољим напитком!

Можда су за све криве масонске ложе? Или је то нека врста демонске опседнутости која је достигла невиђене размере? Шта год да је, архиепископ кипарски Хризостом буквално ставља нож под грло и затеже конопац око врата свештеницима који су под његовом командом, и усхићено им говори: „Или се убодите, или не излазите из куће!“ Осветољубиви диктатор сам доноси одлуке и командује.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ово није први пут да у његовим изјавама видимо освету, бахатост и бес. Он и сви они који желе да натерају своје свештенике да дају ињекцију под варљивим изговором да ће служити „на добро других“ подсећају на изреку Светог Пајсија о екуменистима: они увек говоре о љубави, али сами немојте имати ни капи од тога.

Вукови у овчијој кожи пустоше виноград Твој Господе. Помилуј нас и ослободи нас од њих.

Нечувено: невакцинисани свештеници биће протерани из Архиепископије кипарске!

Прочитајте још:  У грузијском парламенту избила је туча због ваздушне везе са Русијом

Архиепископ кипарски Хризостом је своја обећања остварио и одредио рок за вакцинацију свештеника своје архијерејске епархије: 15. јануар 2022. године.

Он је нагласио да „они који нису вакцинисани без ваљаног разлога, а не из медицинских разлога, након истека утврђеног рока више неће бити клирици Архиепископије кипарске“.

Последњи дан када могу да покажу потврду о вакцинацији је 15. јануар ове године. Истовремено, Његово Блаженство је напоменуо да „невакцинисани свештеник не треба да служи литургију и да долази у контакт са верницима, како им не би пренео вирус“. „Ако не воде рачуна о себи, нека остану код куће. Зашто други морају да страдају због њих?“ – наглашено је закључио архиепископ Хризостом.

Васељенска ТВ/3 РИМ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *