Чији је кокаин пронађен у Логистичком центру компаније „Воли“ власништво Миловог кума?

0

(фото:Права Црна Гора)

Кокаин се налазио у пакетима са бананама из Еквадора.

Нико још није ухапшен након што је у Логистичком дистрибутивном центру (ЛДЦ) компаније „Воли трејд“, која је у већинском власништву бизнисмена Драгана Бокана, у поподневним часовима јуче откривено око 400 килограма кокаина.

Кокаин се налазио у пакетима са бананама из Еквадора.

Сумњиви бели прах, према незваничним подацима, пронашли су радници те компаније, након чега је обавештена Управа полиције али и други надлежни државни органи.

Према подацима до којих је дошао портал ПРЕСС, компанија „Воли трејд“ годинама увози банане из Латинске Америке. Из Еквадора та компанија увезла је чак 211 бродских пошиљки, а из Бразила 14.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према подацима специјализованог сајта „ИмпортГениус“, Боканова фирма „Воли Траде“ из Еквадора је увозила банане од две компаније Sabrostar Fruit Company S.A. и Luderson S.A.

Гро пошиљки реализован је преко компаније Sabrostar Fruit Company S.A. Мањи део пошиљки ишао је преко фирме Luderson S.A, која је раније у медијима помињана у вези са шверцом наркотика у Еквадору.

У априлу 2013. године еквадорски медиј „Ел Телеграфо“ објавио је текст под називом „Полиција је до сада, ове године, запленила 10 тона дроге“.

Спутник

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *