Кокаинске црногорске магле: „Воли“ нас превише воли или Здравкове и ДПС фатаморгане!

0

Кај се неки дечки зајебавају са нама? Кај они мисле да од кокакинске магле не видимо прст пред носом и кај они контају да смо толико нашмркани да више не знамо ни како се зовемо? У магацину „Волија“ откривено скоро пола тона кокаина и никоме ништа! Сер Катнић нема коментар, каже сјутра ће о томе, док дугокоси Сергеј тврди да су извели сјајну антикокаинску акцију и ухватили крујумчаре на дјелу! Које или кога су то ухватили и знају ли или не знају ко је смјестио пола тоне кокаина у магацине „Волија“? Има ли са тиме неке везе власник „Волија“, омиљени финансијер ДПС-а и свих ДПС клубова и осталих ДПС тајних и јавних организација или он са тиме везе нема, односно неко му је подметнуо умјесто пола тоне банана, пола тоне кокаина? Који је то подметач, мајке му га, који је то реметилац који руши слику популарног „Волија“, који каже да нас „Воли“ превише воли, да се за нас жртвује, али да му стално неко подмеће кокакин у банане! У „Воли“ више не смијеш ни банане да купиш, ко зна шта добијеш када скинеш кору!

Дечки на власти, а посебно овај Сергеј и полиција (Дритан се још није јављао), гадно се зајебавају са свима нама, вуку нас за нос и продају маглу и то кокаинску! Ваљда да од ње не видимо оне који деценијама овим брдима и долинама ваљају тоне кокакина, хероина и осталих опијата? Јесмо ли стварно тако надрогирани и деранжирани да ће и овај товар из магацина „Волија“ да нам прође кроз прсте и да ћемо га већ сјутра заборавити и кренути у нове идеолошке и националне свађе? А испод њих се ваљају тоне бијелог, црног, мршавог, дебелог и ко зна којег опијатског смећа! И нико није крив, нити је за то крива ова несрећна влада и њен несрећни безбједоносни систем са несрећним Дританом, а није крива ни та у несрећи срећна бивша власт чији истакнути и главни трговци, менаџери и финансијери у својим магцинама крију на стотине кила кокаина, хероина и осталих баханалија?

Прочитајте још:  Трампов напад на Кину уништиће интернет какав познајемо

Јесмо ли, мајке нам га, толико ушмркани да од халуцинација и халуцинаторних игара специјалног тужилаштва, Здравкове полиције и Дританових шпијуна, не видимио да нас нова власт, као и она стара ј… у здрав мозак, прави од нас кретене, вансеријске идиоте и неандерталне ретарде! Умјесто да Здравко и Дритан данас дрекну и похапсе главне политичке и мафијашке полуге бившег система и раскринкају све до задње цигле пирамидалну шему бившег система, јавио нам је бледуњави Сергеј, да су уз помоћ радника „Волија“ открили пола тоне кокаина! Да ли би их открили да им то нијесу јавили несрећни радници који за 200 евра мјесечно претоварају банане и остало воће за „Воли“ који нас,успут, превише воли?

Гдје ми то живимо и ко нас овдје ј… у сиву масу и од нас прави кретене и тјера нас да у кокаинској магли халуцинирамо до те мјере да не видимо ко нам продаје кокаинску маглу и ко нас прави екстрабудалама? Ало, Здравко, несрећни Здравко, мани се „Европе здај“, испред носа ти се игра представа „Кокаин здај“, а тебе боли она ствар! Припремаш темељни уговор и трубиш да они који те смјене су потплаћени и продане душе! Ало, Здравко, кокаин тутњи Црном Гором, тресе се Зета и комплет барска лука, а ти са Дританом чачкаш нос, гледаш тајно „Хепи“ и пишеш страначки статут!

Утјеха нам је да нас „Воли“ превише воли и да ће сјутра у својим трговинским ланцима сваком купцу даровати пар грама кокаина, као прилог програму „Европа здај“. Ко се нашмрче од кокаинске магле неће видјети ни ко је и како допремио до „Волија“ кокаин, а они који не буду шмркали моћи ће да тих пар грама продају! Мислим да је грам 50 евра, дакле могу уваљати 100 евра! Таман нам је толика цијена, када дозвољавамо да нас ови из ДПС-а и њихови тајкуни и несрећни Здравко и његови министри ј… у здрав мозак!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Абазовић: Могуће расписивање председничких и парламентарних избора 20. јануара

Кокаинске магле, него што!

Иван Милошевић/Српска24.ме

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *