Прибој: Лекари у Општој болници због шиканирања дали отказ

0

(фото:Фејсбук)

Прибој је ових дана постао место које је привукло пажњу наше јавности због инцидената који су се дешавали ових дана.

У фокусу јавности су се нашли припадници полиције који су својим певањем на приватној забави изазвали оправдано незадовољство и револт како исламске тако и православне заједнице.

То је био повод да у овај градић дође по ко зна који пут Александар Вучић где су му окупљени грађани изнели своје проблеме и патње. Проблеми су се односили на нефункционисање институуција које су оптерећене неписменим партијским послушницима изгубиле свој смисао.

Вучић их је саслушао и у свом маниру обећао решавање проблема, обећавајући уплате новчаних износа, понашајући да је он овлашћен и надлежан да све реши као да институције и не постоје.

Међутим Александру Вучићу није речено да проблема има и у Општој болници Прибој, да болницом руководи бахато руководство које својим бахатим и нестручним радом урушава ову институцију.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Александар Вучић није упознат да се у тој установи не поштује Закон о раду и да је медицинско особље изложено разним малтретирањима. Или можда јесте ?

Директор те установе Предраг Терзић је својим понашањем допринео да два млада лекара ових дана дају отказ уговора о раду. Лекарима је дојадило понашање „партијских другова“ који су им ускратили основна права из области рада па су поднели захтев за раскид Уговора о раду.

Проблеме су покушали да реше прво код директора ОБ Прибој Предрага Терзића а затим код вд. директорице Здравственог центра Ужице Наташе Гавовић, али слуха и воље да се стане на пут узурпирању радничких права са њихове стране није било.

Прочитајте још:  Нови детаљи о Мирославу Алексићу: Уплаћивали новац фантомима да би се сливао у њихов кућни буџет

Грађани Прибоја ће остати ускраћени за услуге два млада лекара који су желели да заснују породицу и своје лекарско знање ставе у службу грађана. Због шиканирања принуђени да своје услуге пруже на другом месту и у другој установи.

Закључак је више него јасан. Ово је Србија у којој поштени и часни грађани не желе да живе. У којој су полтронизам, непотизам, корупција и криминал услови за опстанак на раду.

Васељенска/Синдикат “Слога” Ужице-Фејсбук

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *