Руска православна црква припремила је молитве за проналажење посла и полагање испита

0

(фото:Взгљад)

Синодална литургијска комисија Руске православне цркве саставила је и доставила синоду на разматрање неколико нових и необичних молебана, наводи се на сајту Петрозаводске и Карелске епархије, преноси Взгљад.

Међу њима су молитве за опседнуте компјутерском страшћу, молитве за успешну хируршку операцију, поводом завршетка школе и факултета, вероватно за помоћ при полагању испита, као и молитвено певање поводом проналаска посла.

„По резултатима рада синодалне литургијске комисије којом је председавао митрополит петрозаводски и карелски Константин, 2021. године завршен је план који је одобрио Његово светство патријарх московски и целе Русије Кирил“, преносе РИА Новости позивајући се на сајт епархије.

Дакле, 2021. године комисија је успела да састави и уреди 39 услуга и налога.

Синодалну литургијску комисију основао је Свети Синод 1989. године да би сачинио оба текста и разрадио богослужбену праксу Руске православне цркве, на основу црквене повеље.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Патријарх Кирил је раније рекао да је Божја помоћ потребна и важна за очување природе.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *