Вучић позвао грађане да гласају за препуштање правосуђа странцима

1

(фото:Весна Веизовић)

Председник Србије Александар Вучић рекао је да верује да ће грађани на референдуму гласати данас за напредак демократије, владавину права, суштински независно правосуђе и самостално тужилаштво.

„Верујем да ће на најбољи могући начин показати да су и овакве теме, сем изградње земље, напретка у развоју инфраструктуре, оне којима своје друштво побољшавамо на сваки начин“, рекао је Вучић, након што је гласао на гласачком месту на Новом Београду.

Како је рекао, тако се прави још бољи амбијент за инвеститоре којима је правна држава један од кључних фактора на основу којих доносе одлуке.

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић позвао грађане да гласају за препуштање правосуђа странцима

  1. тужиоци и судије МОРАЈУ судити по закону, правди и правичности а ако то не раде народ трба им дати ногу у дупе и у бувару а њиховој деци и супружницима треба забранити рад у јавним установама и јавним фирмама. ( тако их удбаши на вечној власти корумпирају ) Србија је 45 побијена и опљакана под изговором друштвене правде ,удбашки крвави насилници нас од 45 воде кроз крваве “национализације”, “голе отоке”, “реформе”, “приватизације” “робовски рад” у корист паразита на власти а тужиоци и судије и поред вагона, шлепрера, возова … доказног материјала зликовце нису ни покушали привести правди а камоли праведно осудили и народ обештетили ни у сновима.
    Који бре вучић он је кратка пролазна епиода у безакоњу које харачи, кадија Србијом одавнин а чији је резутат галопитрајућа бела куга + још вакцине па да угасимо светло. Па странци нам и сада воде правосуни систем које не реагује на плљачке и геноцид који се транутно спроводи преко кога? па преко наших иза валсти и у власти.
    https://odysee.com/@DasSiegeldesLebendigenGottes:c/+++-MERRY-GENOCIDE-CHRISTMAS-+++:6
    све личи на геноцид али ако политичари, ТВ, бели мундири и судије кажу да није, е ондак није, јел да?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *