Дарија Кисић хтела да изгледа мршавије на гласању, па испала смешна

0

Дарија Кисић

Дарија Кисић Тепавчевић јуче је окачила три фотографије са гласања на референдуму. Последњу је у међувремену обрисала, али прекасно – на друштвеним мрежама се већ проширила и људи је доста прозивају због неуспелог фотошопа.

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања јуче је гласала на републичком референдуму о промени Устава у области правосуђа на гласачком месту у Основној школи „Ћирило и Методије“. Одмах је окачила фотографије с лица места, позивајући грађане да изађу на референдум, јер „данас гласамо за независно судство, самостално тужилаштво, већу правну сигурност. Данас гласамо за будућност.“


У коментарима јој једни изјављују љубав, други покушавају да јој објасне неке ствари у вези са „независним судством“, а трећи – смеју се и питају што је обрисала ону слику.

Наиме, друштвене мреже преплавила је фотографија Дарије Кисић Тепавчевић која театрално улази на гласачко место. Била је последња од три “мотивационе” фотке са гласања, а једина која приказује целу фигуру. Ипак, брзо је обрисана, вероватно након првих реакција пратилаца који су се запитали: “Је л’ ово Хокингова радијација закривила штокове на вратима?”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ипак, прекасно. Неуспела интервенција “сужавања” Дарије Кисић, у којој су врата иза ње упадљиво изобличена, брзо се проширила и засенила све друге фотографије и поруке.

Не знамо да ли је Дарија сама порадила на томе да изгледа мршавије или је то препустила неком не тако талентованом из тима који јој води мреже, тек – штета је направљена, а Интернет овакве слабости не заборавља.

Прочитајте још:  НЛО ИЗНАД НАШИХ ГЛАВА РАДЕ ШТА ХОЋЕ: Челник америчке Националне обавештајне агенције открио за шта су све способни!

Како су фотошоп бламови увек добродошла забава на друштвеним мрежама, посебно кад су у питању познати актери, чини се да се тек отвара простор за различита тумачења Даријине “мршаве слике”.

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *