СЛИКА СНС ВЛАСТИ: Вучић, Задруга, Света Петка

0

(фото:ИН4С)

Да су Александар Вучић и његова напредњачка дружина политику претворили у ријалити одавно је познато. А као још један доказ у низу прилога тој чињеници, стиже трагикомична слика из Прибоја, која показује посланика СНС, Стефана Србљановића, како разговара са грађанима овог града уз пренос “Задруге” са ТВ Пинк. Човек, просто, не зна да ли да плаче или да се смеје, кад види како напредњаци схватају проблеме грађана и како им приступају.

“Данас је народни посланик Стефан Србљановић у просторијама странке коју заступа у парламенту, разговарао са грађанима Прибоја који су му изнели своје проблеме и виђења. Састанак је био отворен и могли су сви да присуствују” – стоји у објави Фејсбук странице Прибој онлине.

И ту ништа не би било чудно, већ и похвално, да се са приложених фотографија уз вест не види да док Србљановић слуша проблеме грађана са зидног телевизора иде ријалити “Задруга”.

Очигледно да посланик Србљановић не може да пропусти догодовштине задругара у Митровићевом здању у Шимановцима, па му не смета да док слуша реалне проблеме људи, паралелно иду крици, урлици, свађе, секс, псовке и остале ствари из ријалити репертоара.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Posle Beograda, „pao“ i Niš: 53,28 % glasalo za „ne“

Наравно, ту је и огромни постер напредњачког бога, Александра Вучића, као неизоставан детаљ, као и нешто скромније величине икона Свете Петке, коју напредњачка екипа слави као страначку славу.

Иначе, како се може сазнати из биографије посланика Србљановића, он је полазник прве генерације Академије младих лидера СНС, па овакав приступ колеге Сташе Стојановић, Невене Ђурић, Луке Кебаре и других, и не чуди много.

Прочитајте још:  Османијева “мудро саветује“: Што пре Србија схвати да је независност Косова* неповратна – боље за њих

Нема шта, слика и прилика напредњачке власти и естрадизације политике, а коме су још битни проблеми грађана, то је само сликање за медије

Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *