Хулк Хоган на мети критика: Шта ће вам вакцине, фокусирајте се на Бога

0

(фото:ДАН)

Вакцинисани падају као муве, али то никада нико неће рећи, каже професионални рвач.

Бивши професионални рвач и телевизијско лице Хулк Хоган постао је главна тема на друштвеним мрежама раније ове недеље због објављивања теорије завере против вакцинације на Фејсбуку.

Та теорија постала је еио монолога Џимија Фелона у најновијој епизоди “The Tonight Show”.

Хоган је написао коментар у коме наговештава да су комичар Боб Сагет, који је трагично преминуо током викенда, Бети Вајт, која је преминула 31. децембра само неколико недеља пре свог 100. рођендана, и Сидни Поатје, који је преминуо у 94. ој години, 6. јануара, сви умрли јер су примили вакцину против ковида 19.

“Бети и Сидни су такође вакинисани. Падају као муве, али то никада нико неће рећи”- казао је Хулк.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Водитељ Фелон је је стога у својој емисији казао да је Хулк под великом критиком након што је сугерисао да је вакцина против ковида крива за неке од недавних смрти највећих познатих личности.

“Kао резултат тога, Хоган је проглашен за шампиона у тешкој категорији на Фејсбуку. Сада се смејете, али ако Трамп буде поново изабран, он је нови Ентони Фаучи”- казао је Фелон иронично.

Ово није први пут да Хоган даје коментаре у вези са вакцинама. Он је још у априлу 2020. године, баш када је почела пандемија коронавируса, наговестио да вакцине можда неће бити потребне.

“За три кратка месеца, баш као што је урадио са пошастима у Египту, Бог је одузео све што обожавамо. Бог је рекао, ‘обожавате спортисте, затворићу стадионе. Обожавате музичаре, затворићу грађанске центре. Обожавате глумце, затворићу позоришта. Обожавате новац, угасићу привреду и урушити берзу. Нећеш да идеш у цркву и да ми се клањаш, направићу да не можеш у цркву. Ако ће се људи који се зову мојим именом понизити и молити се и тражити лице моје и окренути се од злих путева њихових, тада ћу чути с неба и опростићу им грехе и исцелићу земљу њихову’. Можда нам не треба вакцина, можда треба да искористимо ово време изолације, да оживимо и да се фокусирамо на једину ствар на свету која је заиста важна. А то је Исус- поручио је тада чувени Хулк.

Прочитајте још:  Фајзер избегава да говори о нежељеним последицама вакцине

ДАН

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *