Пут у комунистичку тиранију

0

(Фото: Profimedia)

Пут у комунистичку тиранију[1]

Пут у комунизам, руски плакат око 1918.-1922.[2]

“Имао сам прилике читати и слушати много невероватних ствари о тим временима када су људи још живели у слободном, тј. неорганизованом, дивљем стању. Али најневероватније увек ми се чинило управо то: како је тадашња — па ако је и била неразвијена — државна власт могла дозволити, да људи живе без ичега налик на нашу Сатну Таблицу, без обавезних шетњи, без тачне регулације распореда прехране, устајали су и легали кад год би им то пало на памет; неки историчари чак говоре да су у та времена по читаве ноћи на улицама горела светла, по читаве ноћи ходали су и возикали се улицама.

Ето, то никако не могу замислити.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Јевгениј Замјатин, роман “Ми”, стр. 12.[3]

Револуција најбоље пролази у доба кризе. То су научили револуционари кроз историју, било комунисти, било анархисти, путем тзв. „Паришке комуне“ 1871. године, када је успостављен анархистички атеистички систем клања католичких свештеника[4] и паљења Париза. Револуционари свакаквих струја[5] су били задивљени димом комуне, задивљени примером њихове владавине и њиховим „слободарским“ животом[6] у то доба. Комуна је завршила крваво, јер је уништена од стране републиканске француске војске (треће републике), која је победила комунаре и ушла у Париз 28. маја 1871. године. С обзиром да је било пуно масона жртава републиканске репресије који су учествовали у комуни, сваке године масонска ложа Великог орјента организује процесију у њихову част за 1. мај у Паризу[7].

Комуна је дала пример револуционарима да се револуција, преврат власти, може постићи наглим видом управо у доба кризе. Тако је Паришка комуна, краткотрајни облик такорећи анархистичке власти, успостављен у доба рата Пруске са Француском царевином.[8] Паришка комуна је успостављена у то време, 18. марта 1871. године. Француска монархија цара Наполеона III[9] је пропала у катастрофалном рату са Пруском. Након тога је успостављена Трећа република Француске и републиканци су потом повратили Париз од комунара.

Плакат у част Паришке комуне, црвена застава[10]

Случај комуне, како је потврђено од бројних историчара је постао лекција револуција за будућност.

Револуција се постиже најбоље у доба кризе. Тако је успостављена револуција у Руској царевини, управо у доба првог светског рата, 1917. године. У Југославији, управо су комунисти поучени искуством октобарске револуције 1917. године у Русији те Паришком комуном, дошли на власт 1945. године, управо након рата. Они су искористили кризу и зло рата да би се домогли власти, јер у доба краљевине то никако нису могли[11]. Касније је створена лажна слика у Југославији да су комунисти уствари били одговорни за слободу Југославије од Немачке окупације. Завладали су лукаво, користећи се искуствима револуција да се револуција најбоље постиже у доба кризе.

Тако је и данас. Светски комунисти (колективисти), тј. светски глобалисти, ултра тајкуни који настоје да успоставе светски комунизам (тј. светску тиранију[12]) тј. Нови светски поредак, у којем ће људи постати обични робови режима, без ичега[13], управо то данас раде. Они су створили ову пландемију у којом данас живимо.

Створили су кризу – пландемију, да би успоставили светску револуцију – Велики ресет.

Значи, ту је чисти наставак традиције револуција до данас. Паришка комуна се понавља у овој данашњој револуцији у оквиру пландемије. Сличне идеје су такође кориштене у савременој историји у доба после тзв. 9/11 (напад на торње близанце 11.09.2001. г. у Њу Јорку)[14]. 9/11 је постао оправдање за увођење САД-а у стање појачаног надзора, у сталној опасности од „терористичког напада“[15] Ал-Каиде. Идеја појачаног надзора је потом допуштена по целој Европи.

Тако је криза постала излика за револуцију појачаног надзора и оправдање напада САД-а на Афганистан и Ирак, тј. увођење револуција у тим државама. Значи, постоји чисти континуитет револуционарне традиције и понављање случаја Паришке комуне управо у савременом добу. Након успешности примене образца револуције Паришке комуне тј. револуције кроз кризу, тј. након успеха елите у плану са средњим истоком[16][17], у примену је ушла нова примена образца комуне у тзв. пландемији.

Који су циљеви пландемије? Неки од циљева пландемије су: депопулација, трансхуманистичка револуција (тј. Борг револуција[18]), укидање приватног власништва, и друго. То су Велики ресет и тзв. четврта индустријска револуција.

Депопулација

Депопулација од стране елите (симбол пирамиде)[19]

Као што је јасно из мојих пријашњих чланака и превода, један од циљева глобалне Ковид завере тј.  пландемије и вакцинације је депопулација становништва. То је очито по многим различитим доказима. Циљ депопулације је већ одавно био у циљу елите. Овај малтузијски циљ је видљив на отвореном. На тзв. Џорџијским заповестима у камену[20] (10 заповести елите из 1980. г.). Прва заповест исписана на тим плочама (на осам језика) гласи: „Очувајте/ограничите популацију до 500.000.000 људи“. Десета заповест гласи у духу глобалистичке бриге за климу и природу: „Не будите рак Земљи. Дајте места природи. Дајте места природи“.

Што се тиче депопулације многи спомињу Агенду 21/30 УН[21] (из 1992. г. и 2015. г.), као доказ плана депопулације становништва од стране УН-а и држава потписница, у оквиру тзв. одрживог развоја становништва.

Још раније је елита била „забринута“ због великог броја становништва на планети, у оквиру тзв. Римском клубу. Од њих потичу дела: „Границе раста“ (1970. године) те „Update-на границе раста“ (након 30 година). Ова дела под утицајем елите су утицала на легализацију абортуса[22] широм Европе и САД-а.

Нормално, мотив елите у депопулацији није брига за климу, борба против загађености планете, него управо смањење становништва ради боље контроле, јер схваћају да са превише становника не могу да управљају њима.

Међутим, још од 1970-их број становника се није смањивао, него се чак повећавао. Тако је британски принц Филип (муж краљице Елизабете II), под утицајем глобалистичке приче, 1988. године изјавио: „По мојој реинкарнацији, желим да се вратим као смртоносни вирус, да понешто допринесем смањењу становништва“.[23]

О томе се расправљало тј. о депопулацији, на састанку „Доброг клуба“ у мају 2009. године, у кући ректора Рокфелер Универзитета у Менхетну, Њу Јорк. Присутни на састанку су били: Бил Гејтс, Дејвид Рокфелер, Ворен Бафет, Џорџ Сорош, Мајкл Блумберг, Тед Тарнер, Опра Винфри и многи други.[24]

  1. октобра 2019. године у Њу Јорку, 5 месеци прије појаве пандемије Ковид19, је одржан „Event 201, a global pandemic exercise“, симулација која је „предвидела“ све што ће се десити у пландемији Ковид19. Event 201 је најјачи доказ пландемије. Једино нису добро поставили у симулацији извор вируса, у симулацији свиње су извор вируса. Event 201 је организован од стране „The Johns Hopkins Center for Health Security“ у сарадњи са Светским економским форумом и Бил и Мелинда Гејтс фондацијом.[25]

Идеја пландемије „вируса“ из Вухана, Кина, води порекло из трилер новеле, америчког писца Дин Кунца из 1981. године „The Eyes of Darkness“ (Очи таме) у којем је описан вирус „Вухан-400“ који је развијен у лабараторији поред града Вухана, и изазвао је светску пандемију.

Страница из новеле «Очи таме»

Принц Филип је умро 9. априла 2021. године, а у децембру 2019. године је већ жарио и палио „смртоносни вирус“ COVID-19, „убијајући“ људе широм планете. Заправо, слабо је ко и умро прије појаве „вакцине“ од тог „вируса“, него се радило о тровању графен оксидом путем вакцина за грипу[26] у које је уведен графен оксид од 2019. године па га има и до сада. Данашњи заражени од тзв. короне19 су углавном вакцинисани,[27] јер се не ради о некој вакцинацији[28] против вируса[29], него убризгавању графен оксида (90% састојка у вакцинама против Ковид19 је графен оксид)[30]. Графен оксид[31] је отров који изазива цитокин-упалну олују у телу, ствара угрушке у крви, узрокује миокардитис, те велики број људи умире од вакцина (углавном срчани удар), што је све заташкано[32], и постепено пропорционално губе имунитет[33].

С обзиром на велику опасност за тело убризгавањем графен оксида у њега, очито да је циљ вакцинације против Ковид19 уствари депопулација. О чему сведоче и научници из шпанске групе Ла квинта колумна (Пета колона). Најлакши доказ тога су успоредбе снимака крви невакцинисаних и вакцинисаних, преко електронског микроскопа. Можете погледати овде: Unvaxxed vs vaxxed, blood microscope, biontech, moderna –    https://odysee.com/@health:71/geimpft_vs_ungeimpt:3?lid=f7724652-d1ec-45b6-86e4-4072319d7a81      , Dr. Botha Finds Foreign Particles, Black Matter and Particles Moving Mechanically in Vaxxed Blood  – https://www.bitchute.com/video/K4wuBoqXw4ND/?list=r2VTZE5Vs1yA&randomize=false ,  Strange objects, nano worms, strings, Graphene oxide and odd blood cell in vaccinated peoples body – https://www.bitchute.com/video/8c96EuHNQ4UL/ ,   Vaccine & Blood Analysis Under Microscope Presented By Independent Researches, Lawyers & Doctor – https://www.bitchute.com/video/Kw91vO6ryHp8/. Очито из приложеног је да крв невакцинисаних изгледа нормално, има нормално кретање еритроцита, док крв вакцинисаних (било којом вакциниом против Ковид19) је згрушана и садржи стране материје са пипцима, што је графен оксид. С обзиром да је крв вакцинисаних таква, право је чудо да су те особе уопште и живе и изгледају здраво. Крв им је јако густа. Погледајте овде овај пример густине крви која цури из носа на 2:15-2:45: Graphene & Blood Clots –  https://odysee.com/@Bellomonte:2/Graphene-Oxide-in-Drugs:0?lid=f7724652-d1ec-45b6-86e4-4072319d7a81 .[34] Тако да је очито да је циљ графенисања депопулација становништва. Али то није једини циљ.

За Нови светски поредак је потребан пуно мањи број становника, због тога депопулација[35] је циљ. Око једна милијарда је потребна елити. Тако је тврдио стручњак за НСП, др. Мухатир Мухамед, бивши премијер Малезије, на међународној конференцији „Нови светски поредак-рецепт за ред и мир“ 2015. године, одржане у Путраџаја међународном конвенцијском центру у Малезији[36]. Погледати овде тај део: https://www.bitchute.com/video/BZEc3p2RNQ8a/ [37]. Да би смо ушли у „Нови светски поредак“, како наводи, потребно је смањити становништво Земље на једну милијарду[38]. Он није један од елите, али је много упознат са планом глобалистичке елите и њиховим начином рада.

Депопулација им није успела ранијим плановима: легализацијом абортуса по државама, сексуализацијом становништва[39], пропагандом путем различитих начина каснијег склапања брака, и слично. Иако, нелогично је да би икада смањили становништво на једну милијарду на ове начине. Све је то било без неког успеха, јер је број становника повећаван и данас има 7 милијарди и 919 милиона становника[40]. Ка остварењу жељеног циља елита је стога посегнула за пландемијом и мерама графенисања становника путем експерименталних „вакцина“ тј. убризгавања отрова, и то чак у тела деце (од 5 година па надаље).

Да је циљ вакцинисања депопулација о томе је говорио и један од главних мозгова плана „филантроп“ Бил Гејтс: Compilation Of Bill Gates Clips…. Human Depopulation – https://www.bitchute.com/video/LWAcWkIS0Mwu/?list=51uzWZW6pfzc&randomize=false .[41]

Бил Гејтс је ветеран депопулације. Раније је вршио експерименте депопулације сиромашних „бескорисних ждерача“ становништва у Индији и Африци, где је деловао са својим добротворним вакцинашким организацијама.

О томе погледати овде – документарац Пландемија 2 (на хрватскојм језику), од 47:28: https://www.bitchute.com/video/IshnMYrfEug9/ . Након тога је постао главни душебрижник елите у глобалној депопулацијској политици.[42] А глобална депопулација се спроводи путем „вакцинисања“ тј. графенисања.

Графенисање је било раније још и прије појаве тзв. Ковид19 део предиктивног програмирања у америчким музичким спотовима и филмовима.

Спот од Били Елиш из 16. октобра 2018. године[43] за песму – сингл „When the party is over “ (Када је журка завршена – значи, крај игре за бројне тј. смрт) представља предиктивно програмирање. Спот приказује певачицу Били Елиш како седи у белој одећи, у белој просторији, док чаша црне текућине стоји на белом постољу. С обзиром да је све бело, значи, да се налази у болници. Има ланац око врата, што је симбол присиле, у овом случају присилног вакцинисања. Ради се о присилном вакцинисању с обзиром да ће попити графен оксид у споту. Црна текућина у чаши је очито графен оксид. Затим узме и попије целу чашу графен оксида која стоји на белом постољу те јој се црна текућина слива низ очи, као да плаче. На крају, цела просторија се прекрије црном текућином, док је она очито мртва (иако се све то не види). Спот се може погледати овде: Billie Eilish – When the party’s over – https://www.youtube.com/watch?v=pbMwTqkKSps&list=PLrlF4BVVERE1Ymq4IuNIug6QMoinPVSC5&index=28 . По неким предвиђањима у плану је чак да ће бити осам доза вакцина.

Такође постоји још неких случајева предиктивног програмирања и убацивања симболике графен оксида у спотове[44] и филмове.

Неке појединости о предиктивним програмирањима и ГО погледати овде:

THE GRAPHENE OXIDE BLACK GOO SYMBOLISM CONNECTION  – https://www.bitchute.com/video/jTRjnk58xKdY/?list=r2VTZE5Vs1yA&randomize=false . Аутор видеа нетачно тврди да је ова вакцина уствари „жиг звери“ из Откривења. Није, али је сигурно претеча. Он то заснива на причи да су угљеник[45] и хексагон повезани са 666. Међутим, број звери није 6,6,6, него само један број, а то је 666[46] – шесто шездесет и шест. 6 и 66 нису бројеви звери, него само 666.[47] Бог је стварао свет у 6 дана и свака недеља има 6 радних дана, значи 6 се понавља сваке недеље захваљујући Богу. Да ли то значи да је Бог сатаниста? Нормално да не. Него протестанти су површно схватили који је уопште број звери. Библија није писана арапским бројевима, а 666 у Откривењу је написано грчким бројевима, у којима никаква логика арапских бројева не вреди (такође ни код хебрејских, римских, или било који других бројева).[48] … У видеу на крају можемо да видимо изведбу „Мадонине“ песме која је упућена маси: „Неће сви дочекати будућност“ (рефрен). Аутор видеа је у праву да циљ вакцинације није само депопулација него постоји и транхуманистичка агенда.

Трансхуманизам

Трансхуманизам[49] је четврта индустријска револуција. Тако наводи Клаус Шваб, оснивач Светског економског форума и идејни покретач Великог ресета. Четврта индустријска револуција подразумева спајање човека са машином.[50] Стварање интернета тела, спајање тела људи на вештачку интелигенцију. То је роботизирање људи. Омогућује управљање људима на даљину, убацивање мисли, осећаја и намера у човека. Могуће је убити човека на даљину на тај начин. Постаје могуће читати мисли, осећања, сећања и скенирати мозак. Знати о особи све могуће. Да ли је будан, да ли спава, да ли се креће, чита, ради, било шта. Елита добија могућност тоталног надзора појединца, контроле, управљања, потицања на одређено понашање и стварање савршено послушног и складног припадника комунистичког друштва апсолутних робова. Управо претварањем људи у овакве робове, сан Вајсхаупта се може остварити.

Све ово се може постићи убрзигавањем графен оксида у људско тело и нано-технологијом која се убризгава са анти-ковид19 вакцинама. То су све открили, прво др. Пабло Кампра са Универзитета Алмериа у Шпанији те научници из шпанске организације Ла квинта колумна (Пета колона).

Нека од битних открића, што се тиче трансхуманизма и вакцина можете погледати у овом видеу[51] Рикарда Делгада (Биостатичар, Ла квинта колумна): Control By Graphene Oxide. (Subbed) – https://odysee.com/@AussieFighter:8/Control-By-Graphene-Oxide:d?lid=f7724652-d1ec-45b6-86e4-4072319d7a81 .

Делгадо наводи да је пронашао нано-рутере у вакцини Фајзера, који емитују MAC (lat.) адресе које се могу идентификовати са блутут бежичном технологијом помоћу app-a. Пронашао је и нано-антене за појачање тих сигнала, нано-ректене за исправљање мостова наизменичне струје, кодеке, логичке капије за енкрипције нано-комуникације, која се емитује из вакцинисане особе ка удаљеном серверу. Главни материјал за обраду ових структура је графен оксид који саставља ову нано-технологију у телу радио-фреквенцијом, 4Г и 5Г мрежом. Убризгани графен оксид има афинитет за централни нервни систем – мозак и кичмену мождину, због највише електричне проводљивости у телу, као и срце због електрицитета. Посебно са повећањем срчане активности, а тиме и електричне активности срца.[52] Имуне ћелије разграђују ГО те је то разлог зашто се пропагира додатно вакцинисање свака 3 месеца, да би се ГО обнављао у телу. Циљ је депопулација, а преживело становништво Земље које преживи ову технологију у новом добу, ће бити управљано нано-технологијом и AI. ГО има афинитет ка неуронима. Када се ГО инсталира у неуроне он постепено замењује органске неуроне, стварајући своју вештачку неуронску мрежу. Ако ГО продре у мозак тада може да прикупља бројне приватне информације – сећања, мисли, осећања. Путем покривености интернет мреже сви вакцинисани шаљу информације вањском серверу, контролисаном од стране вештачке интелигенције, вероватно финанциране од стране Илон Маска. Затим, наводи колико је много времена уложено у ово истраживање Пете колоне, и у методе истраживања. „С обзриом да је вакцинисање глобално, ми сведочимо нестајању људске врсте какву смо познавали, у оквиру од неколико месеци. Они то зову пост или трансхумнизам или једноставно «Човек 2.0» пројекат. У тој новој фази преживели аутоматон ће бити лишен властитих мисли, аутономије и слободне воље. Робовска врста, умањена и у потпуности зависна од технократске олигархије.“ Затим, наглашава да је све то што се чини злочин против човечанства. …

Прочитајте још:  Током пандемије се одвија невиђена глобална прерасподела богатства, највеће жртве ће бити сиромашне државе које још увек нису свесне шта им се спрема

То је један кључан видео од Рикарда Делгада.[53] На odysee је објављен 28. децембра 2021. године од стране „Aussie Fighter“.

Значи, на првом месту циљ вакцинисања је депопулација, јер превише људи има на свету да би елита могла с њима управљати. Зато, када се побије довољан број људи сталним графенисањем, они који преживе вакцине и даљња тровања, ће моћи да уђу у нови поредак тоталног спајања и управљања од стране колективне, задружне, вештачке, комунистичке интелигенције. То је као спајање у Борг систем из серије „Звездане стазе“. Осим тога, то може бити постигнуто и прије геноцида од шест милијарди становника Земље, колико елита планира да поубија.

Сваки онај који је управљан, а буде непослушан, ће моћи бити убијен на дугме, чак са друге стране света, па да се и сакрије у рупу дубоку сто метара или да се попне на Монт Еверест, он је мртав на дугме кад год елита то пожели. Чак, шта више, постоји могућност да AI може да убије особу, чак тотално и без знања и воље елите, јер ако AI региструје некога као опасног по режим, може га одмах убити и без знања елите.

Такође, елита и AI могу знати било где се особа налази. Не мора носити ни GPS, ни смартфон са собом, они могу знати где год се особа налазила на целој планети Земљи. Савршена контрола. Паноптикон[54] се на крају остварује. Лебдеће око на DARPA[55] логу се на крају оваплоћава у стварност. То је тотална власт и тотална контрола.

То је показатељ које су праве намере елите. А онда ће прогласити људе слободним и равноправним (иако су робови) као што је био циљ илумината од почетка. Тако је могуће, након геноцида, укидање држава, закона, новца и много чега другог. Није ни потребан класични закон, ако AI може убити човека чим га прекрши, нити држава. Тоталитарна тиранија постаје могућа. Али такође, и како Делгадо наводи, настаје нова врста бића и нестаје људска врста.

Лого IAO DARPA-e

Сваки човек који је вакцинисан добија свој број, као беживотна роба у трговини. Доказе за то можете погледати у наведеном видеу од Рикарда Делгада, али показаћу Вам још неке видее о томе, као доказе. Можете погледати овде: Another Fully Vaxxed Person Can Get A Product Number By Having His Arm Scanned – https://www.bitchute.com/video/W2q4EXdE1ebD/, QR Reader Vs. Vaccine – https://odysee.com/@TheAmericandebtSlave:5/QR-Reader-picks-up-Vaccine:2?lid=f7724652-d1ec-45b6-86e4-4072319d7a81 (посебно 3:50-6:45, у овом видео су и неки докази изгледа намере планирања 8 доза вакцина[56]), Dr Pablo Campra Madrid: Graphene Oxide Wireless Network, Bioweapon Shots Contain Wireless Nanosensor – https://www.bitchute.com/video/DEz9MTpNZC76/ (Интервју Пабла Кампре од стране Стју Питерса. Значајан видео. Кампра, поред осталих ствари, потврђује да сваки вакцинисани анти-ковид19 вакцином има свој број који се може идентификовати[57]).

Број ствара могућност биолошког идентификацијског система или дигиталног идентитета. Значи, могућност биолошке или дигиталне личне карте. То је већ раније пропагирао Бил Гејтс, који је основао удружење „ID 2020“. На њиховом сајту можете погледати право насртање изјавама о „нужности“ увођења дигиталне личне карте (Линк: https://id2020.org/). Дигитални идентитет као циљ елите је спојен са циљен увођења „cashless society“ тј. друштва без папирног новца. У Кини већ постоји дигитална валута – дигитални Јуан[58]. Мало ко у Кини уопште користи папирни или гвоздени новац већ дуже време тамо. Готово све се плаћа путем QR кода.[59]

Тако елита по узору на Кинезе настоји да уведе дигитални новчаник, спојен са дигиталним идентитетом.

О плановима у вези те чињенице можете погледати овде (на српском) у овом интервјуу: OVO JE REŠENJE-Melissa Ciummei –  https://www.youtube.com/watch?v=9ICC2xMyEhM&list=PLrlF4BVVERE1Ymq4IuNIug6QMoinPVSC5&index=46 . Мелиса наводи да разлог увођења Ковид пасоша са QR кодом јесте увођење дигиталне валуте и укидање папирног новца. Такође, стварање дигиталног новчаника[60] и стварања интернета тела. Тони Блер је недавно изјавио сав срећан да се свет креће ка биометријским личним картама: Тонy Блаир: Tony Blair: The World Will Move to Biometric ID – https://www.bitchute.com/video/jjWPUkm3iky2/ (видео постављен на bitchute 30. децембра 2021. године).

Овај видео (ако је веродостојан) показује на лицу места како су вакцинисане особе путем нано-технологије из вакцина спојене на интернет и шаљу податке у централну базу података: Russian Hacker Proves Vaxxed People Are Uploading Bio-Data to AI Computers 24/7 (May 24 2021) – https://www.bitchute.com/video/ZtgeBP6WTYgS/ .

По разним доказима, иза увођења Ковид QR пасоша стоји уствари ЦИА. О томе можете прочитати овде: The Shadowy CIA Data Firms Behind the Creation of Digital Vaccine Passport IDs –   https://www.dailyveracity.com/2021/12/17/the-shadowy-cia-data-firms-behind-the-creation-of-digital-vaccine-passport-ids/ и погледати о томе овде: The Shadowy CIA Data Firms Behind the Creation of Digital Vaccine Passport IDs EXPOSED – https://www.bitchute.com/video/5uFYSJYsoE32/ [61].

Увођење дигиталног новчаника, али путем кода унутар вакцинисане особе, омогућује да само онај ко је вакцинисан тј. графенисан би могао у будућности да купује у трговини. Нешто слично се може пронаћи у Кини. Не у смислу да користе идентитет из вакцина, него уствари, прије уласка у неке трговине компјутер скенира лице особе, затим, особа узме робу (продавца уопште нема) и на изласку компјутер опет скенира лице и рачун стиже на картицу или смартфон купца.

Међутим, у будућем комунистичком-фашистичком-тиранском друштву не би требало уопште да постоји новац у било којем виду, већ уместо њега, «социјални кредит»[62]. Увођење дигиталног новчаника је само пут ка укидању новца уопште и замену за бодове из социјалног кредитног система, који се добијају за послушност тоталитарном режиму.

Осим укидања новца, у плану је и укидање приватног власништва.

Укидање приватног власништва

„Мудри ћуте“, postcard (разгледница) из средине 19. века, САД

Елита, поред наведених планова у овом чланку, планира и укидање приватног власништва. Докази за то су изјаве Клауса Шваба о укидању приватног власништва у будућности [63]унутар његове идеје Великог ресета (које се примењују широм света) те разоткривени мејл из Канаде, члана Стратешког комитета Либералне партије Канаде (која влада Канадом на челу са премијером Џастином Тридоом). Мејл је изузетно битан, јер је значајан за цео свет због информација које се у њему налазе.

То су докази планова елите о укидању приватног власништва у потпуности у будућности.

Нормално, тај план је у потпуности повезан са планом депопулације и трансхуманизма. Вероватно постоје још и други планови, с обзиром да су илуминати имали више планова у стара времена. Они се кроз историју полако проводе или покушавају провести.

Наводим у наставку о укидању приватног власништва и другим циљевима илумината.

Укидање приватног власништва је био стари сан илумината. Могло би се наводити о причама укидања приватног власништва у комунистичким филозофијама још прије Вајсхаупта, али ћу се овде ограничити само на причу управо од оснивача илумината и Русоа.[64]

Адам Вајсхаупт под утицајем филозофије Жан Жак Русоа је сматрао да је првобитно власништво било заједничко-колективно тј. није постојало приватно власништво. Русо је сматрао да је свет прије настанка приватног власништва био у стању потпуног савршенства. О томе пише у свом делу: „Расправа о пореклу неједнакости међу људима“. Уствари у том „првобитном стању“ није било ничега, ни држава, ни власништва, ни градова, ни закона, ничега. Људи су по њему, настали од мајмуна, споразумевали су се урликањем живећи по шумама. Настанком језика и након одређеног времена, један од људи је рекао: „Ово је моје“, и настало је приватно власништво на свету. Ту фантазију Русо тако драматично описује као да је тада отворена Пандорина кутија, па су сва зла света изашла из кутије. Нико се није успротивио том творцу приватног власништва и тако су тобож из приватног власништва настале: државе, градови, култура, уметност, новац, науке, религије, брак, породица, и друго. По њему су то, сва зла света. Нормално, тако шта никада није ни било, него је то исфантазирао Русо. Али многи су му поверовали, па тако и Вајсхаупт. Осим тога, приватно власништво је природно за човека као што је храна, пиће и одећа, и није нешто само по себи зло. Приватно власништво није зло, него зависи како се користи. Настанак свега што сам навео тј. што је он сматрао да је настало из приватног власништва, уствари нема везе са везом, него представља чисту фантазију Русоа. Али његова фантазија је постала основа Вајсхауптове филозофије и каснијих комунистичких филозофија кроз историју. Они као да су сматрали Русоа дословно пророком који је писао само истину.

Вајсхаупт, инспирисан и залуђен Русоом је сматрао да светско друштво треба „вратити“ у „првобитно стање“ слободе и једнакости, у којем неће бити приватног власништва, држава, патриотизма, религија, брака, морала, породице, наука, уметности, културе, градова, новца, закона, одеће, значи, ничега. Сви по њему треба да живе у првобитној слободи и једнакости, али под будним оком контроле владара света тј. илумината, тј. генерала Вајсхаупта[65], који ће да осигурају да сви живе „слободно“ и у „равноправности“. Нормално, никада Вајсхаупт није тврдио да жели тиранију над целим човечанством, али је тврдио да илуминати имају циљ да владају светом, а тиранија илумината као циљ се може закључити читајући између редова његових дела[66] и проучавајући поступке илумината у то време. Циљ Вајсхаупта, колико се год Вајсхаупт правдао је био управо да влада целим светом као генерал илумината.[67] Циљ се примети из његових поступака и списа. Тако да је то истина што се тиче циљева илумината. Циљ је значи дијалектичка мешавина тираније и слободе, или боље рећи слободе да се ради само што илуминати хоће, заправо, циљ је светски комунизам.

Тако да, трансхуманизам омогућује да се све укине што је Вајсхаупт хтео, али да људи тобож имају слободу и равноправност, али заправо људи постају обични робови режима.

Након Вајсхаупта, може се пратити директни континуитет комунистичких организација кроз историју, све до Лењина и Стаљина. Можемо без проблема да направимо неку причу континуитета илумината до данас, али је питање да ли је то истина. Подизаћемо, може бити, непотребну параноју на тај начин, али ипак највероватније постоји континуитет илумината до данас.

Након Вајсхаупта, који је побегао у Готу, код свог заштитника Ернеста грофа од Саксе-Кобург Готе (члан илумината) 1786. године, он се наводно више није био вођа илумината. Наводно је Кристијан Бод постао вођа илумината и он је проширио илуминатизам у Француску врбујући готово све чланове масонске француске ложе у Паризу „Le Cercle Social“. Наводно, Николас Бонвил, по историчарима, истакнути члан те ложе није постао илуминат. Бонвил је по својим ставовима био илуминат.[68] Бонвил је затим основао тајно друштво под називом „Универзална конфедерација пријатеља истине“[69]. Међу члановима је био Франсоа Ноел Бабеф – познати комуниста, Филип Буанороти – познати револуционар, Рестиф де ла Бретон – ултра болесни порнограф[70] и творац назива „комуниста“[71], и многи други. Рестиф је прилично заслужан за изум Теорије еволуције, својим болесним теоријама о настанку света.[72]

Бабефову теорију комунизма је преузео Буанороти помешавши је са изворном илуминатском. Филип Буанороти, „професионални револуционар“ је био добар пријатељ Бода, Николаја и других илумината, али по историчарима, њему се баш инатило да не постане члан реда илумината. Буанороти је био познаник каснијег великог револуционара Луј Бланка[73]. Бланк се је лично познавао Карла Маркса. Маркс[74] је био члан тајне организације „Савез прогнаних“[75], касније преименоване у „Савез праведних“[76]. 1847. године је основао „Савез комуниста“ у Лондону. 1848. г. он и други комунисти су саставили Комунстички манифест.

То би било изузетно укратко о историјском путу од Вајсхаупта до Маркса.

У ставовима Маркса постоји две фазе новог поретка: прва је социјализам, а друга комунизам (НСП). Комунизам је управо оно што је желио Вајсхаупт, као судбину целог човечанства.

Маркс је један од првих особа који је спомињао израз „Нови светски поредак“. Цитат: “Револуционарни покрет који је започео 1789. године са „Cercle Social“, чији представници су били Ле Клер и Руж, и који је завршио са Бабефовом завером, родио је комунистичку идеју коју је Буанороти, пријатељ Бабефа, поново увео у Француску, након револуције 1830. године. Ова идеја, доследно развијана је идеја Новог светског поретка.” Извор: Маркс и Енгелс, Света породица (1845), стр. 186. Овде Маркс и Енгелс намерно заташкавају да идеја комунизма (што не представља нешто добро), потиче од Адама Вајсахупта. Такође, без разлога одбацују из спомена јако битног револуционара, а то је Бонвил, те бројне друге. Идеја није нешто посебно ни развијана, већ ју је био развио Вајсахаупт, а Буанороти ју је пропагирао, донекле измењену како му је одговарало.

Светски комунизам са његовом тоталном тиранијом, како ју је планирао Вајсхаупт је Нови светски поредак, али усклађен са научним елементима, које је Маркс преузео од идеја Анри Сен-симона, али такође и уз одређене Марксове и Енгелсове нове идеје. Додатне идеје су: стварање централне банке, али све док се не укине новац као валута, затим, успостава бескласног друштва, али ипак бескласно друштво се подразумева код Вајсхаупта.

Можемо рећи да је централно дело Маркса и Енгелса Комунистички манифест из 1848. године у којем се наводе неки од главних принципа целокупног плана. У манифесту поред осталих принципа се и наводи да је један од циљева комунизма укидање приватног власништва.[77] Цитат: „У овом смислу теорија комунизма може бити изражена једном реченицом: Укидање приватног власништва.“[78] (Поглавље 2. Пролетеријат и комунисти, Комунистички манифест)

Други, заступници укидања приватног власништва из тога времена су осим комуниста били анархисти. Пјер Жозеф Прудон, познати анархиста је нпр. написо дело: „Власништво је крађа.“[79]

Комунистички манифест прије свог штампања је некако задобио пажњу елите из САД-а те су они финанцирали његово штампање[80], о чему у детаље пише на основи историјских извора Ентони Сатон у својој књизи: „Wall Street and the Bolshevik Revolution„[81]. Сатон то објашњава тиме да тајкунима треба уништење конкуренције, ситних подузетника, једно тржиште, а управо путем социјализма то могу да постигну, ако буду на врху партије.

Прочитајте још:  Да ли су САД стигле до Суецког тренутка?

Укидање приватног власништва је био један од основних циљева комунистичког система. Основна тежња комунизма тј. партије. Међутим, комунизам није нигде успостављен, већ само социјализам. Постојала је тежња у социјализму за таквим захватима, али и укратко успостављање укидања никада није донело добре плодове, само лоше.[82] Тако да су социјалистичке власти напустиле план укидања приватног власништва, али је то остао циљ за будућност света.

Елита из САД-а је приметила да комунистичке партије са тако расцепканим социјалистичким државама по свету никада неће моћи успоставити светски комунизам, па су потакли укидање социјализама по Европи. Али не свуда. У Источној Немачкој је социјализам пропао због катастрофалне економије[83]. У Русији тј. СССР-у је била економска криза, али је Трилатерална комисија на челу са Дејвидом Рокфелером уствари доста заслужна за укидање СССР-а и настанак демократске Русије.[84] На крају су сви социјализми временом пропали, без или са утицајем елите из САД-а. Европска Унија је основана на прилично комуњарским принципима 1992. године Уговором из Мастрихта, на темељима ЕЕЗ. Покушај стварања уједињене Европе тј. федерације, од стране глобалистичке елите није успео, тј. стварање Савезне социјалистичке Европе[85], због неуспеха на референдумима.

Стварања Европске Уније је био бољи план елите за идеологију комунизма, јер ће се тако прије успоставити светски комунизам, ако се цела Европа уједини у тобож демократску творевину, која ће постепено путем културног марксизма да прерасте у комунинстичку творевину, него путем расцепканих социјалистичких држава широм Европе. Да је глобалистичка елита била и јесте комунистичких ставова, или можемо рећи колективистичких, постоје бројни аргументи[86]. Нпр. погледајте у овом документарцу део о доказима да је елита у САД-у финанцирала комуњаре у Русији, али такође и нацистичке комуњаре у Немачкој (тј. нацисте): интервју са Кристин Изербит и Едвард Грифин 23:30-31:00 Hidden Influence – The Rise of Collectivism – https://www.bitchute.com/video/JmgTfc8kLYQp/ [87]. Њу ејџери тј. сатанисти такође имају неки комунистички план за свет кад завлада „ново доба“, како се примећује из њихове литературе.[88] У САД-у је глобалистичка елита успела различитим методама да завлада државом. Кључне тачке њихових постигнућа су: успостава централне банке „Федералне резерве“ у којој је власт банкара, а не државе, успостава „Већа за вањске односе“ CFR – приватна тајкунска организација која утиче на сваку власт у САД-у, масовно финанцирање председничких и скупштинских кампања од стране тајкуна и утицање на власт, фондације-манипулаторске машинерије, и много друго.

Наводим у наставку превод процурелог мејла једног члана Стратешког комитета Либералне партије Канаде.

Извор: Is this leaked info really Trudeau’s crazy COVID plan for 2021? You decide … – https://outline.com/jXFFhd  .

Да ли су ове исцуреле информације заиста Тридеов луди Ковид план за 2021. годину? Ви одлучите

Објављено од “Canadian report” 14. октобра 2020. године 02:17

Тагови: Ковид19 рестрикције, цурење информација LPC (Либерална партија Канаде) Стратешки комитет

Категорије: POLITICS RECENT POSTS

Categories: Fw: LPC Strategic Comittee LeakInboxLPC leaker <LPC_leaker@protonmail.com>1:47 PM (7 hours ago)

Оригинална порука  ‐‐‐‐‐‐‐

Недеља, 10. октобар 2020. 1:38 после подне, Removed <Removed> написао:

Драги REMOVED (уклоњени),

Желим да ти откријем неке веома важне информације. Ја сам члан комитета у Либералној партији Канаде. Члан сам неколико комитетских група, али информација коју ћу открити долази из Стратешког планског комитета (који је вођен од стране Кабинета премијера).

Започећу с тим да нисам сретан овиме што чиним, али морам. Као Канађанин и још важније као родитељ који жели бољу будућност, не само за своју, него такође за сву другу децу. Други разлог што ово радим је што отприлике 30% комитета нису задовољни правцем којим иде Канада, али наша мишљења су игнорисана и ови намеравају наставити напред ка својем циљу. Они су такође веома јасно објаснили да ништа неће зауставити планирани исход.

Пут и циљ је постављен од стране Кабинета премијера, изгледа како следи.

–           Фаза надолазећих других локдавн (затварања) рестрикција, које започиње прво са главним деловима престоница, ширећи се даље. Очекивано од новембра 2020. године.

–           Убрзана изградња изолацијских објеката широм сваке провинције и територија. Очекивано од децембра 2020. године.

–           Дневни нови случајеви Ковид19 ће се повећати ван капацитета тестирања, укључујући повећање Ковид повезаних смрти у складу са статистичком кривуљом раста. Очекивано од краја новембра 2020. године.

–           Комплетни или тотални локдавн (много строжи него прва или друга фаза рестрикција). Очекивано од краја децембра 2020. – раног јануара 2021. године.

–           Реформа и ширење програма за незапослене, који ће бити пренесен у програм свеобухватног основног прихода. Очекивано од прве четвртине 2021. године.

–           Предвиђена Ковид19 мутација и/или ко-инфекција секундарним вирусом (названим Ковид21) који ће довести до трећег вала с пуно већом стопом смртности и вишом стопом инфекција. Очекивано од фебруара 2021. године.

–           Дневни нови случајеви Ковид21 хоспитализација, и Ковид19 и Ковид21 повезане смрти ће надмашити капацитете објеката медицинске неге. Очекивано у првом или другом кварталу 2021. године.

–           Повећане локдавн рестрикције (названо “трећи локдавн”) ће бити имплементиране. Пуне рестрикције путовања ће бити наметнуте (укључујући унутар-провинција и унутар градова). Очекивано у другом кварталу 2021. године.

–           Транзиција особа у програм свеобухватног основног прихода. Очекивано средином другог квартала 2021. године.

–           Пројектована пропаст ланца снабдевања, мањак залиха, велика економска нестабилност. Очекивано крајем другог квартала 2021. године.

–           Размештање војног особља у главна подручја престоница, као и по свим главним путевима, да би се успоставиле контролне тачке путовања. Ограничити путовања и кретање. Омогућити логистичну потпору подручјима. Очекивано од трећег квартала 2021. године.

У складу са овом мапом пута (планом) затражено је од Стратешког планског комитета да дизајнира успешан пут транзиционирања Канађана у суочавању са нечувеним економским напорима. Они ће променити лице Канаде и заувек изменити животе Канађана. Речено нам је да, да би спречили оно што је суштински економски колапс на међународном нивоу, федерална влада ће понудити Канађанима потпуно отпуштање дуга. На следећи начин. Федерална влада ће понудити елиминисање свих личних дугова (хипотека, зајмова, на кредитним картицама, и друго), а целокупно финанцирање отпуштања дугова ће Канади бити омогућено од стране ММФ-а, с оним што ће постати “Програм Светског Ресета Дуга”. У замену за прихваћање овог потпуног опроштаја дуга становници ће бити лишени власништа, било којег и сваког власништва и асета (добити и имовине) заувек. Становници ће такође морати да прихвате да учествују у Ковид19 и Ковид21 вакцинацијском програму, који ће омогућити учесницима неограничена путовања и уживање живота без ограничења, чак и под пуним локдавном (кориштењем фото-идентификације, назване Канадски здравствени пасош).

Чланови комитета су упитали ко ће постати власник лишене имовине и асета у том сценарију и шта ће се десити залогодавцима и финанцијским институцијама. На то нам је једноставно одговорено: “Програм светског дужничког ресета ће уредити све детаље”. Неколико чланова комитета су такође упитали шта ће се десити особама који одбију да учествују у Програму Светског Ресета Дуга или здравственим пасошима, или програмима вакцинације, а одговор који смо добили је био веома узнемирувајући. Суштински нам је речено да је наша дужност да будемо сигурни да смо смислили план којим ћемо осигурати да се то никада не деси. Речено нам је да је у интересу народа да учествују у томе. Када су неки чланови комитета стално упорно захтевали да добију одговор, речено нам је да они који одбију, ће прво живети под локдавн рестрикцијама неодређено време. И док се у што краћем периоду све више Канађана транзиционира у програм опроштења дуга, они који одбију да учествују, ће се сматрати ризиком за јавну сигурност и биће пресељени у изолацијске објекте. Када се буду налазили у тим објектима имаће две опције, да учествују у програму опроштаја дуга и буду пуштени, или да остану неодређено време у изолацијским објектима под класификацијом озбиљног ризика за здравље, и сви асети (сви приходи и сва имовина) ће им бити одузети.

Тако да, као што можеш замислити, све ово је прешло у прилично заоштрену дискусију и ескалирало ван било чега чему сам раније присуствовао. На крају нам је речено од стране Кабинета премијера да ће се цела агенда извршити, било се ми слагали с тим, или не. Не само да ће то би у Канади, него уствари све државе ће имати сличну путању и агенду. Речено нам је да морамо искористити предност ситуације пред нама да подстакнемо промену на широкој разини за бољитак свију. Чланови који су се противили и они који су поставили на ту тему кључна питања, која се односила на последице, су у потпуности игнорисани. Наша мишљења и бриге су игнорисани. Само нам је једноставно речено да то урадимо.

Све што знам је да ми се не свиђа и мислим да ће ово ставити Канађане у мрачну будућност.

Ванкувер, Канада, објављено дана 14. октобра 2020. године.”[89]

Као што можете приметити из наведеног мејла, он је значајан за цео свет, а не само за Канаду, јер, како се планира, овакви слични сценарији ће се проводити по целом свету. То је разлог превода овде. Значи, настаће светска организација под називом: “Програм Светског Ресета Дуга”, под покровитељством ММФ-а, и они ће свима опростити дуг, али у замену за укидање приватног власништва. Тако ће се остварити комунистички план укидања приватног власништва. Сви ће бити обавезни да се вакцинишу, а ко не буде хтео, ће бити послан у логор све док не буде прихватио вакцинацију, и све власништво ће му бити одузето. Елита планира да временом сви прихвате вакцинацију да би се на миру (њима), покољ 6 милијарди људи могао провести. Ко зна да ли планирају и рат[90], ако не дође до послушности, а неће ни доћи.

У Аустралији можемо видети како изгледају ти ковид кампови тј. логори. У Аустралији је направљено неколико логора за изолиране. Они данас функционишу. Функционишу на начин великих ограничења, а изолирани нема шта ни јести све док доктор не донесе храну. Једна особа која је снимила своја искуства у логору и поставила на интернет наводи да “као пас чека да му донесу храну”. Из кампа је у потпуности забрањено изаћи, а казне за прелазак преко степеница су огромне (55.000,00 аустралијских долара) и владају тоталитарне мере. Видеи: Camera Footage Of Australia Forced Internment Camps for non-Vaxx! – https://www.bitchute.com/video/bLhI0S79wJDk/?list=tBH9RrgIXAsr&randomize=false, “Like Animals at the Zoo” One Look Inside the COVID Camps in Australia Will Have you Outraged – https://www.bitchute.com/video/yaJ3mRzcAKU/?list=tBH9RrgIXAsr&randomize=false, Man Living in One of Australia’s COVID Camps Compares it to How Dogs are Treated – https://www.bitchute.com/video/tqFcVodHEVIN/?list=tBH9RrgIXAsr&randomize=false .   …

 

То је укратко о циљевима пландемије и корона тираније-фашизма, који су сада пуштени у рад.

 

Отпор против светског режима и борба против њега је борба за човечанство.

Срећна борба и отпор тиранији.

 

Ж, 08.01.2022., https://independent.academia.edu/%C5%BDx

Извор: https://www.academia.edu/67837740/Put_u_komunisti%C4%8Dku_tiraniju

[1] Овај чланак је наставак на пријашњи чланак: “Комунистички режим јуче и данас” https://www.academia.edu/64908193/Komunisti%C4%8Dki_re%C5%BEim_ju%C4%8De_i_danas . У том чланку је и објашњење шта је заправо комунизам, а није социјализам.

[2] Револуционар на коњу пали свет црвеном револуцијом. Попут мита о Прометеју који доноси ватру људима.

[3] Цитат из новеле „Ми“ од Замјатина. Новела се бави дистопијском јединственом комунистичком државом у којој је дословно све надзирано и контролисано од стране режима, на челу које је тзв. „Добротвор“ (тиранин). То је сличан систем какав елита жели да успостави.

[4] Тада је убијен чак и паришки надбискуп Жорж Дарбуа.

[5] Карл Маркс увелико, Михаил Бакуњин такође и многи други. … Маркс је тумачио режим комуне као “диктатуру пројетеријата”.

[6] У бити тиранијом и обрачунима.

[7] Иако их је сигурно било и на страни републиканаца. Слике процесије 1. маја 2010. године: Commune de Paris 1871 et la franc-maçonnerie – http://parispassion.canalblog.com/archives/2010/05/01/17754859.html .

[8] 1871. година је такође година проглашења Пруске царевине у Версајској палати. Први цар је био Вилхелм И, а на челу државе је био канцелар Бизмарк.

[9] Који се претерано додворавао свакаквом новинарском олошу и масонима који су настојали практички да ограниче монарха на обичну фигуру и пијуна.

 

[10] Црвена застава се користила још од Француске револуције 1789-1799. г те друге револуције 1848. године. О црвеној застави погледати мој чланак: “ Crvena zvezda i crvenilo” – https://www.academia.edu/44743489/Crvena_zvezda_i_crvenilo .

[11] Комунистичка партија у Краљевини СХС је била и забрањена, Обзнаном, 29. децембра 1920. године.

[12] Као у новели “Ми” или у “1984.” од Џорџ Орвела или у “Држави Сунца” од Томаса Кампанеле. Без икаквог приватног власништва.

[13] Укидање приватног власништва. Погледати мој ранији чланак: “Комунистички режим јуче и данас”.

[14] Испланиран од стране америчког тајног естаблишмента. Неки истраживачи су пронашли велико деловање бројних Жидова у 9/11 плану.

[15] Ал Каида је постала излика за појачани надзор слично као улога Братства на челу којих је Емануал Голдштајн у роману “1984.”.. … Каснији терористички напади исламиста су настали под утицајем ИСИЛА, иако не одбацујем чињеницу да муслимани могу увек постати фанатични и без ИСИЛА, што се и догађа.

[16] План за Иран им је пропао. Он је исто био у плану да буде освојен. Изузетно значајан план за Израел.

[17] У току је комунистички и ционистички план мешања раса, путем довожења избеглица у Европу. Уопште у плану је мешање народа. У ЕУ је то већ одавно провођено у циљу мултикултурализма, мешања народа у циљу припреме за глобални народ и друштво.

[18] Прикључење људи на колективни AI и управљање појединцем путем истог. То је комунистичка револуција прикључења појединца у колектив на нивоу свести. AI управљан од елите може да успостави савршену једнакост и „слободу“ (слободно је оно што није забрањено од елите) унутар колектива, што је комунистичка револуција на дубљем нивоу. О Боргу из „Стар Трек“ серије можете у краћим цртама да прочитате овде: https://sr.wikipedia.org/wiki/Borg . Прикључени у Борг се спајају на колективну свест, а на врху пирамиде Борга се налази робот, значи AI. …

[19] Насупрот мишљењу разних теоретичара завере, пирамида је уствари новији симбол елите. Постао је популаран тек 1933. г. увођењем на новчаницу од једног долара. Ради се о симбол из 1760их који је симболисао деистичког Бога, који благосиља уједињење 13 колонија. Од тада је бачен у заборав све док масон шрајнер и председник САД-а Френклин Делано Рузвелт није дао окултно значење симболу и ставио га на новчаницу од једног долара. Тај симбол није историјски симбол илумината, како бројни тврде, али симболише данас глобалну елиту која настоји да влада светом. Ко је на челу тог система. То валда показује Вашингтон из зрака или карта Вашингтона. На карти је видљиво да постоји полегнута „пирамида“ у центру града (кад се гледа на карти, значи од горе), а на врху пирамиде стоји сова, док јој је у стомаку зграда Конгреса. Такав план и уређење Вашингтона потиче из средине 19. века. Банкари су успели да завладају Конгресом кад су прогурали Закон о федералним резервама, те је створена Централна банка тј. Федералне резерве, што је у САД-у уствари банка банкара, а не банка државе.

[20] У САД-у, држава Џорџија, округ Елберт. Потичу из 1980. године. Појединости о тим плочама у мом чланку: „Abortus-ubistvo“ – https://www.academia.edu/58654201/Abortus_ubistvo .

Прочитајте још:  Педофилија у америчком олимпијском тиму

[21] „Одрживи развој“.

[22] Револуција.

[23] Заиста је то и изјавио: Prince Philip quote about reincarnating as a deadly virus to solve ‘overpopulation’ resurfaces – https://www.businessinsider.in/entertainment/news/prince-philip-quote-about-reincarnating-as-a-deadly-virus-to-solve-overpopulation-resurfaces/articleshow/81992882.cms .

[24] Чланак професора Мишела Чосадовског о томе: “Shrink the World’s Population”: Secret 2009 Meeting of Billionaires “Good Club” – https://www.globalresearch.ca/secret-may-2009-meeting-of-the-good-club-billionaire-club-in-bid-to-curb-overpopulation/5742626  04. јануар 2021. године. Чланци у вестима из тог периода: Wall Street Juornal –  Billionaires Try to Shrink World’s Population, Report Says – https://www.wsj.com/articles/BL-WHB-1322 26. мај 2009. године, Billionaire club in bid to curb overpopulation – https://www.thetimes.co.uk/article/billionaire-club-in-bid-to-curb-overpopulation-d2fl22qhl02 24 мај 2009. године. Прави челични докази да су тајкуни још одавно планирали депопулацију становништва, али не путем контроле рађања и једно дете по породици (како је предложио једном Тед Тарнер), него убијањем људи, јер ништа друго се не може закључити из целог догађаја.

[25]Део снимака за Event 201: Event 201 Pandemic Exercise: Highlights Reel – https://www.youtube.com/watch?v=AoLw-Q8X174 .

[26] И друге начине нпр. ПЦР тестови.

[27] Данска студија показује да су 76% заражених од не-омикрон сојева уствари вакцинисане особе против Ковид19 (значи свих ранијих сојева прије омикрона). Вест о томе овде: Stunning Covid data from Denmark –  https://alexberenson.substack.com/p/stunning-covid-data-from-denmark . Друге доказе о већој заражености вакцинисаних можете наћи у мојим раним чланцима о коронавирусу19.

[28] Ентони Фаучи је рекао да ова вакцина могуће погоршава стање болести, а не да побољшава:  From the horses mouth! – https://www.bitchute.com/video/0E8zcGRcBQSA/?list=subscriptions . Вакцина не зауставља пренос болести, него га побољшава: COVID-19 Vaccines do Not Stop Transmission of COVID, but Instead Increase it – https://www.bitchute.com/video/kZYSSHbmo4Cf/?list=tBH9RrgIXAsr&randomize=false .

[29] О свим овим темама о пландемији, вакцинацији и графен оксиду погледати моја три чланка: “Grafen oksid u kineskim i svim ostalim vakcinama” –  https://www.academia.edu/61545625/Grafen_oksid_u_kineskim_%D0%B8_svim_ostalim_vakcinama , „Magnetisanost vakcinisanih Covid19 vakcinom“ – https://www.academia.edu/61648937/Magnetisanost_vakcinisanih_Covid19_vakcinom и „Grafen oksid kao uzročnik Kovida19“ – https://www.academia.edu/62572412/Grafen_oksid_kao_uzro%C4%8Dnik_Kovida19 .

[30] Доказали научници из Ла квинта колумна, и многи други. … У Фајзеру, у мејловим, су такорећи признали да вакцина садржи графен оксид: Pfizer Emails Confirm Graphene: Intentional Cover-up By Chief Scientist Revealed –  https://www.bitchute.com/video/6HDbgOkpZORz/?list=tBH9RrgIXAsr&randomize=false .

[31] Добија магнетне карактеристике на топлини и под дејством водоника. Тако да се магнети и метал привлаче на раме вакцинисане особе и на друге делове тела ако се ГО проширио по целом телу. С обзиром да добија магнетне особине и активност на собној температуре, то је и разлог зашто се Фајзерове МРНК вакцине чувају на температури смрзавања. О томе су сведочили научници из Ла квинта колумна. … ГО је видљив делимично под УВ светлости. Погледајте видео овде како детектују ГО у киши и у телу путем UV светлости: GRAPHENE OXIDE in the environment (short version) – https://odysee.com/grapheneoxidechem:0 . Графен оксид на песку из кемтрејлса: Graphene Oxide on the beach? –  https://odysee.com/@Turricano:5/Graphene_Oxide_On-The_Beach:7?lid=f7724652-d1ec-45b6-86e4-4072319d7a81 . ГО у капсули, као заштитни омот капсуле лека: Graphene Oxide in Drugs – https://odysee.com/@Bellomonte:2/Graphene-Oxide-in-Drugs:0?lid=f7724652-d1ec-45b6-86e4-4072319d7a81 .

[32] О томе у мојим чланцима о “вакцинама”. … Наводим овде једно моје лично додатно сазнање. Недавно сам сазнао да један човек који је умро од треће дозе Фајзер вакцине је регистрован након тога, од стране доктора да је умро од конавируса19. Међутим, није умро од Ковид19, већ од треће дозе вакцине, али доктори свуда по свету набијају статистику “смрти од Ковид19”. На неки начин можемо рећи и да јесте умро од Ковид19, јер Ковид19 и јесте тровање ГО из вакцине. То је иста болест. …

[33]VACCINATION CAUSES LOSS OF IMMUNITY – DR. SHERRI TENPENNY (NOVEMBER 1, 2021) –  https://www.bitchute.com/video/rFQ5VYTDEVUq/ .

[34] Такође овај призор густоће крви: BLOOD IN COVID VAXXED PEOPLE TURNS INTO THICK CLOTTED JELLY [2021-09-23] (VIDEO) –  https://www.bitchute.com/video/TIY9UU6Xo59z/ .

[35] Поред убијања, вакцина би изгледа требала такође да врши облик депопулације у смислу изазивања абортуса (др. Мајл Јидн наводи опасност вакцина што сес тога тиче) те изазивања неплодности код жена (ремећење ментрусације) и изазивања неплодности мушкараца. Постоје разни аргументи што се тога тиче.

[36] Бил Гејтс је један од редовних посетитеља: https://en.wikipedia.org/wiki/Putrajaya_International_Convention_Centre .

[37] Цела конференција се може погледати овде: https://www.youtube.com/watch?v=1-2V3F4AQF8 .

[38] На Џорџијским плочама је наведено 500 милиона.

[39] На тај начин се особе демотивишу од рађања деце.

[40] Према wорлдометру: https://www.worldometers.info/world-population/ .

[41] Нпр. 0:40-0:50 – “И ако направимо веома добар посао са новим вакцинама, здравством и службама репродуктивног здравља, можемо да смањимо (светску популацију) за 10 до 15 посто.”

[42] Прије једно време је спомињао да постоји опасност да ће терористи користити вирус малих богиња да тероришу становништво. Након тога су у Мерковој лабраторији у Монтгомери округу, Пенсилванија, северно од Филаделфије пронашли 15 бочица вируса малих богиња. О томе погледати овде: How To Cure SmallPox; Bill Gates’ Next Dark Winter Pandemic – https://www.bitchute.com/video/ZbxJ4v4L4qK4/ i (Pennsylvania) SmallPox/ Vaccinia Vials Found at Merck Lab – https://www.bitchute.com/video/JdPY2Dpa5Akd/ … Слично као што је постојао састанак о пандемији вируса короне у октобру 2019., као што можете погледати и на почетку документарца Пландемија 2,тако је постојао састанак припреме за могуће избијање пандемије малих богиња 2007. године. Погледати овде: “Atlantic Storm” from 2007 – https://www.bitchute.com/video/e4T0u9dhRryR/?list=51uzWZW6pfzc&randomize=false (Медлајн Олбрајт је глумила председницу САД-а.). Надам се да се то неће десити.

[43] Докази: Niall Horan, LeAnn Rimes & More Stars Who Covered Billie Eilish’s ‘When the Party’s Over’ –  https://www.billboard.com/music/pop/billie-eilish-when-the-partys-over-covers-9508915/ и When the Party’s Over (song) – https://en.wikipedia.org/wiki/When_the_Party%27s_Over_(song) .

[44] Још један код Били Елиш је очит, али је јако морбидан спот и песма – “All the Good Girls go to Hell” (отворени сатанизам). …

[45] Повезивање угљеника и хексагона са 666 је у бити неогностицизам. То је проглашавање материје сатанистичком, а то је гностицизам. Број 6 нема везе са бројем звери, јер то није тај број. Ако неко тако тврди, онда зашто мисли да Бог није сатаниста кад ствара свет у 6 дана и успостављаа образац седмице у којој је 6 радних дана. А све беше “добро веома”, значи и тих 6 радних дана, који су успостављени, и угљеник, а и хексагон који је изузетно значајна геометријска фигура у природи коју је Бог створио. Веровање у зло шестице на крају одводи у гностицизам, иако то људи не знају. Број 6 није број звери, већ шесто шездесет шест.

[46] Како је и речено у Откривењу 13:18. Не пише да је 6 или 66, или неки други број – број звери, него баш “шесто шездесет и шест”. Тако пише у Откривењу.

[47] О томе више други пут. Укратко, само у арапским бројевима нпр. број 6,66 и 666 слично изгледају, ни у једним другим системима бројева нису слични, нити имају заједничке карактеристике са арапским системом бројева. Број звери на грчком је “χξς”. Као што видите ниједна цифра није идентична оној другој или трећој. Тако је у било којем другом систему бројева, осим у арапском.

[48] Једино ако ти теоретичари завере верују да је Библија исправна само ако је написана на арапском или са арапским бројевима. Они су онда као муслимани, који верују да Куран вреди само ако је написан на арапском. Откривење није писано на арапском, а најважније, не користи логику арапских бројева.

[49] Luciferianism: The Religion of Apotheosis https://www.conspiracyarchive.com/2014/05/14/luciferianism-the-religion-of-apotheosis/ . Трансхуманизам ће људе претворити дословно у робове режима у тоталитарном друштву.

[50] (DAWN of the ‘FOURTH’ INDUSTRIAL ‘REVOLUTION’) ‘A FUSION of THREE THINGS’ [Mar. 1st 2016 WGS] – https://www.bitchute.com/video/hl3BOu6KdQ2S/ , The Fourth Industrial Revolution: Assimilation – https://www.bitchute.com/video/omuVe66koACg/ .

[51] Преведен на енглески језик.

[52] Наводи поред осталог да узрокује мождани удар, миокардитис, срчане ударе, аритмију срца, рак, изненадну смрт.

[53] Још неки важни ранији видеи Рикарда о овој теми: Microtechnology in Pfizer’s vaccine – SHARE FAR AND WIDE! – https://www.bitchute.com/video/CRcOdcOuBc9d/ (Рикардо је пронашао микроскопом нано-технологију након исушења хидрогела из Фајзер вакцине), Complex Microtechnology in Pfizer vaccine vial – https://www.bitchute.com/video/5p9XevcpPt3Y/ (Комплексна нано-технологија у једној капи из бочице Фајзер вакцине, то је нормално само један ситан број чега има у целој бочици те још разне друге технологије која се не види у овом видеу. Овде можете видети разну нано-технологију, поред осталог и нано-процесоре.)

[54]https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD

[55]“The Defense Advanced Research Projects Agency” DARPA–Агенција напредних одбрамбених пројеката САД-а.

[56] Тако показује откривени “javasript kod” који користи канадска власт за QР кодове. Међутим, у складу са информацијама Делгада, графенисање по плану би требало да буде континуирано “ad infinitum” свака три месеца, све док се не поубија довољан број људи на свету те у циљу сталног одржавања нано-технолошког система у особи. … Како је Делгадо наводио раније, ГО се уграђује у LPR (липидне нано-честице) те постаје неприметан за имуни систем, све до разградње LPR-а. …

[57] Наводи да путем графен оксида и система који се састави у организму, особа емитује блутут сигнал те да према резултатима студија могуће је успоставити систем куповине и продаје путем идентификације из уређаја. Успоређује то са “жигом звери” из Откривења. С обзиром да се систем деградира временом (напад имуних ћелија) може се поново успоставити континуираном вакцинацијом.

 

[58]Why China’s New Digital Currency Raises Privacy Concerns | WSJ – https://www.youtube.com/watch?v=Y6YLQXM5izM .

[59] What China’s nearly cashless society looks like – https://www.youtube.com/watch?v=O753NUrD0hg .

[60] Сличан патент Бил Гејтса: https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606 .

[61] Нормално, ЦИА са тајкунима. Спомиње се и Рокфелер фондација.

[62] Слично као што постоји, као пионир пројекат, у неким градовима Кине. Социјални кредит може у будућности да замени новац. То је систем у којем се појединац оцењује у складу са заслугама и добија за то бодове. Тако да у Новом поредку света можете замислити систем у којем нема новца, него бодови, које појединац добија на свој број (тј. дигитални идентитет) унутар тела, те преко тога купује робу. Значи, комуњаре тирани на крају успевају да постигну укидање новца. …

[63] “Нећете имати ништа и бићете срећни.” Видео Светског економског форума у којем је тај принцип видљив: https://www.youtube.com/watch?v=ER04dbt5p74 .

[64] Нешто о томе се може прочитати у мојем ранијем чланку. Наводим тамо посебно случај Томаса Кампанеле из почетка 17. века и његовог дела “Држава Сунца”. … Анабаптисти, протестантска секта из 16. века је успоставила комунистичку тиранију у потпуности, на свом подручју власти, у тзв. СРЦ, у граду Минстеру. Укинуто је приватно власништво, новац, породица, брак и вођа секте у Минстеру Јан вон Лајден (Бејкелзон) је постављен као диктаторски владар, владар света и “цар Новог Јерусалима”. Свако од припадника секте ко није хтео да се усклади са жељама вође, је убијен.

[65] Владар илумината је зван генерал, по узору на врх Реда Језита, јер је Вајсхаупт много штошта преузео из правила Реда Језуита.

[66] Ту су најбитнији његови списи и списи чланова његовог Реда, који су заплењени при лову на иллуминате 1785. и 1786. године. Оно што је писао након што је побегао у Готу су Апологије и оне се требају узимати са дозом соли, јер су написане за јавност. …

[67] “Ови непријатељи престола, увек седе на престолима”, запазио је Августин Бариел крајем 18. века.

[68] Он је имао неке своје ставове о уништењу религија, а то је мирним путем, путем утицања на религије и њиховим постепеним мењањем и “укидањем”. Сада такав систем, чини се (спекулишем због сличности), примењује путем екуменизма и убацивања нехришћанских веровања и ставова у хришћанство. То су: Теорија еволуције, прихваћање педерастије као нормалности, и друго. Вероватно је у плану и да се педофилија сматра нормалном, јер многи, ако не и сви у глобалној елити су педофили. Да, има доказа да постоји дубока мрежа педофилије у оквиру глобалне елите.

[69] Француски “Confédération Universelle Des Amis de la Vérité’” .

[70] Углавном, где су илуминати и били, ширили су порнографију. Не мислим нормално на све чланове. Вајсхаупт је често себе наметао као моралног човека, иако је имао као љубавницу сестру своје жене у време док је она била болесна на самрти. По чему је он онда моралан? Такође је покушавао да убије нерођено дете у утроби мајке, да се не би осрамотио, јер је женина сестра затруднела с њим. Међу највишим члановима илумината је имао углавном покварене људе, тј. међу 12 тзв. ареопагита.

[71] 1785. године (Извор: Џејмс Билингтон, „Fire in the Minds of Men“ стр. 79). Иначе творац многих речи које су примењивали револуционари кроз историју.

[72] За другу тему.

[73] Који је примењивао разне методе илумината у управљању својим тајним организацијама нпр. “Друштво годишњих доба”.

[74] Докторирао на илуминатском Универзитету у Јени.

[75] Или “Лига прогнаних”. Основао ју је Теодор Шустер, доктор права. Преименована  је касније у “Савез праведних”, немачки “Bund der Gerechten”, енгл. “League of the Just” или “League of Justice”.

[76] Тако се зове и организација у стриповима DC компаније. Творци стрип компаније су Жидови, као и конкурентске Марвел компаније. Назив „League of Justice“ (исти назив комунистичке организације) је дан као назив организације у DC стриповима, вероватно из разлога што је Маркс (Жидов) био члан историјског друштва истог имена. … Осим тога, увек су ти револуционари давали себи нека самохвалисава имена нпр. узвишени мајстори, пријатељи истине, праведници и тако даље. Величали су сами себе. …

[77] Маркс наводи да треба укинути буржујско власништво, али он с тим карактерише и схваћа ово данашње власништво које данас имамо, а власништво које имају мале зантлије и привредници је „већ уништено“. Значи, с обзиром да је уништено нема потребе и њега уништити. Значи, дословно комунизам Маркса и Енгелса је за укидање приватног власништва било које врсте у данашњем времену. Очито, и јер је комунизам Маркса и Енгелса идејни наставак комунизма Бабефа, Вајсхаупта, Кампанеле и других комуниста.

[78] Објашњење и више о томе у фусноти 75.

[79] Велики симпатизер сатане.

[80] Банкари из Филаделфије.

[81] Вол Стрит и бољшевичка револуција.

[82] Појединости о томе у ранијем чланку.

[83] Економија у социјализму једино напредује ако постане прилично капиталистичка, са слободном трговином, каква је данас у Кини (заслугама Денг Сјапинга, који је тотално изменио Кину).

[84] Вил Бењен, “THE “PROUD INTERNATIONALIST”: The Globalist Vision of David Rockefelle” (Поносни интернационалац: Глобалистичка визија Дејвида Рокфелера), стр. 17-21.

[85] Многи аналитичари су успоређивали систем рада ЕУ и СССР-а и нашли доста сличности у начину рада органа нпр. делегатски систем. Осим тога, ЕУ је наставак комунистичког плана за цео свет. Међутим, то је све доста укратко објашњење. Нормално да кроз историју не дешава елити све како хоће.

[86] Могу се пронаћи у књигама Ентони Сатона.

[87]Солидан документарац, једино стално се чује неку „језива“ музика, а такође пропагира се либертаријанизам, што није ништа добро, барем не да би се нешто с таквим поредком могло направити. Потребна је уређена Православна монархија, наоружана до зуба и са знањем о тајним организација до у милиметар, а не либертаријанизам.

[88] Осим тога УН који је основан под утицајем елите има доста њу ејџ елемената у себи, и друго. Али нећу се у овом чланку бавити релгијом елите.

[89] Коментар на текст једног Канађана – канал „The Great Awakening TV“: THIS LEAKED EMAIL SHOULD WAKE THE WORLD UP! – CONCENTRATION CAMPS + MANDATORY VACCINES = WW3 – https://www.bitchute.com/video/N0idc0ntblIE/?list=tBH9RrgIXAsr&randomize=false

[90] Дословно, иако смо ми сада у трећем светском рату држава против властитих грађана.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *