СНС кадар да глава заболи: Уписано 1.033 бирача, за ДА 1033, за НЕ 1.033

0
СНС

СНС

Ако су сви напредњачки кадрови ажурни као у новосадском насељу Кисач, не пише нам се добро. Разлог више да се противници режима Александра Вучића максимално ангажују и покушају колико толико да изборе у априлу одрже релевантним.

Резултати референдума о промени Устава у области правосуђа показао је да је режим изгубио у највећим градовима у Србији, те да су “да” заокруживали углавном грађани опредељени за власт. У Новом Саду су грађани генерално рекли “не” променама, али нису познати сви резултати гласања.

На пример, на бирачком месту 95 у Кисачу на сајту Републичке изборне комисије нису објављени резултати гласања, јер нису уписани у записник. Наводи се да је било 253 гласача, уз пет неважећих листића, али је непознато како су подељени важећи гласови. Ипак, кад погледате записник који је предат с потписом тог бирачког одбора, све ће вам бити јасно.

“Село Кисач. 1.033 уписаних, 1.033 гласало ДА, 1.033 гласало НЕ, од укупно 253 оних који су гласали. Слика и прилика напредних кадрова! На овакав записник је неко ставио потпис у БО??? Отерајмо незналице 3. 04.2022” – написао је стоматолог др Предраг Малетић на Твитеру.

Ако није јасно, у записнику стоји да је у Кисачу уписано 1.033 бирача. Од њих 1.033 управо толико је гласало за “ДА”, а исто толико и за “НЕ”, иако је на референдум изашло 253 особе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

То је та напредњачка математика од које глава заболи, а може и да живот уништи!

Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *