Знаш ли да је мртва Костадинка гласала на референдуму?

0

(фото:Директно.рс)

Драги Гоги, нисам ли ти фалио?

Еве, ја нисам се јављао неко време на тебе јер нисам ‘тео да утицам на твоју одлуку поводом извршавање гласачке дужности у вези референдум. ‘Тео сам да з бистру главу донесеш правилну одлуку к’о сваки уман човек, по своје нахођење, а не да ти неки са стране говори кое је за тебе добро. Замисли да сам ја слушао све кое се прича по телевизор… Никад не би дигли спрат без грађевиску дозволу!

Гоги,

Мој деда је увек говорио да се човек зајебе два пут у животу: кад се роди и кад каже судбоносно ДА.

Кое си судбоносно одгворио у недељу?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Што се тиче гласање, ја сам се диго собајле да извршим своју грађанску дужнос и међу први бирачи сам мунуо листе у кутију од плексиглас.

Несам много размишљао, еве, искрен да ти будем, заокружио сам оба одговора. Сматрао сам да на тај начин и не мог погрешим много јер ће си ви свакако узнете кој ви одговор више треба.

Него Гоги, з деду га малко повише најебамо…

Деда је тражио да га и њега водимо. Вика му ја: Седи си бе дом дедо, греј се уз кубе; ал’ он викаше да без њега не мож се донесе ни једна одлука, па такој и овој.

Ал’ није рачунао да ће види да је Костадинка гласала пре њега. И туј, Гоги, не би био никакав проблем да она неје отишла на онај свет од корону још пре неку годину дана и тој без попа јер је био на годишњи одмор у Будву.

Прочитајте још:  Косовски сепаратисти расписали превремене изборе у српским заједницама у региону

Гоги, деда се много потресо и рипну му притисак и једва га поврнумо међу живи. Еве га, почео да шиљи глогов колац јер мисли да по Лесковац има вампири, а не да је неки гласао уместо покојну Костадинку.

Мож ли му завршимо неки лекови на рецепт без учешће? Ће направи неку беду! Шта ако насрне на Данила? Ће не ицепе ови из НУНС с тужбе…

С поштовање, увек твоје Бедно Пискарало

Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *