УЖАС Кина увела АНАЛНО тестирање на корону пред Зимске олимпијске игре!

0

Alan/Depositphotos

Две недеље пред почетак Зимских олимпијских игара у Пекингу, Кина је увела масовно тестирање на Ковид-19 путем аналних брисева, тврдећи да на тај начин жели да заустави ширење варијанте Омикрон?!!!!

Судећи по тренутној ситуацији, извесно је да ће и спортисти бити подвргнути овом понижавајућем тестирању, посебно што је анални брис још од марта 2021. обавезан за све странце који долете у Пекинг.

Анални тестови се врше тако што здравствено особље гурне стерилни памучни штапић дугачак 5 цм у ректум и окреће га неколико пута. Брис се затим шаље на анализу.

Пекинг је усред строгог режима карантина и тестирања, након што је град пријавио први случај Омикрона 15. јануара, а 11 случајева је потврђено у главном граду до четвртка поподне, известила је званична новинска агенција Синхуа.

Раније ове недеље, Кина је отказала продају карата публици за Олимпијске игре и рекла да ће само „одабраним“ гледаоцима бити дозвољено да присуствују, пошто је број случајева Ковид-19 у земљи достигао највиши ниво од марта 2020.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Организатори су јуче рекли да ће штафета Олимпијске бакље, која ће ове године трајати само три дана, бити затворена за јавност због мера.

Стамбена област у округу Хаидиан, у којој живи један потврђени случај Омикрона, затворена је подигнутим великим баријерама?! да би спречиле људе да улазе и излазе, док се истовремено спроводе принудни тестови на народу – укључујући и аналне брисеве.

Због једног случаја Омикрона нађеног код девојке (26) која живи у стамбеној згради у Пекингу, сви станари су били принуђени на тестирање аналним брисом (најмање 27 људи).

Прочитајте још:  Америка стеже обруч око Кине - Аустралија купује пет нуклеарних подморница

Тестирање путем аналног бриса користи се у Кини од 2020. године, а у марту 2021. постао обавезан за све стране путнике који лете у Пекинг.

Запослени у одељењу за контролу епидемије у Пекингу рекао је тада кинеским државним медијима да здравствени службеници могу да нареде свим међународним путницима у престоницу да се подвргну тесту, иако они нису формално обавезни за све, у пракси јесу ако је по наређењу.

А у Шангају, путници из региона високог ризика и они који долазе авионима са најмање пет позитивних случајева, морали су да ураде пуну серију тестова, укључујући и аналне брисеве.

САД, Јапан, Јужна Кореја и Немачка су изразиле дубоку забринутост у вези аналних тестовима, иако је Кина демантовала да су они неопходни и за дипломате.

Лекари су државним медијима рекли да ови тестови могу да открију неоткривен вирус у тесту из грла и носа, јер се трагови короне дуже задржавају у анусу него у респираторном тракту?!

Србин инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *