Вакцинисани нова робовска снага

1

FILE PHOTO: A U.S. Army soldier from the 2nd Armored Brigade Combat Team, 1st Infantry Division, prepares Pfizer coronavirus disease (COVID-19) vaccines to inoculate people in a mass vaccination site supported by the federal government at the Miami Dade College North Campus in Miami, Florida, U.S., March 10, 2021. REUTERS/Marco Bello

Рикардо Делгадо из „La Quinta Columne“ је у овом кратком видеу изнео доказе да корона вирус именован као Covid-19 Сарс Ков-2 никада није ни постојао, већ да је он резултат кампање вакцинације против грипа још 2019. године пре избијања пландемије.

Тада су нашим старијим суграђанима намерно преко те „вакцине“ наводно против грипa убризгавали графен оксид како би се под дејством ЕМГ зрачења 4г, 4г+ и 5г мреже разболели и како би масовно почели да умиру, све са циљем да се створи увод и наратив приче о новом „смртоносном корона вирусу“ за кога јел морамо сви да се „вакцинишемо“ како би се спасили. Овде ћете видети и зашто се за „вакцинисане“ лепе метални предмети, затим како они упијају ЕМГ зрачење споља и појачавају га преко графен оксида у њима, укратко речено како вакцинисани зраче и зашто нормални људи у њиховој близини могу осетити малаксалост, тахикардију и несвестицу. Такође имаћете прилике да видите зашто нам ово раде и шта је крајњи циљ овог глобалног злочина против човечности… а то је… стварање нове робовске врсте од „вакцинисаних“ (нано-чипованих) који ће бити лишени сваке аутономије воље, слободе својих мисли, као и личних емоција! Ројеви ових нових биоробота биће робовска врста глобалне технократске олигархије, а они тога неће бити ни свесни, јер ће и даље сматрати како су њихове мисли њихове и како су њихова понашања њихова!

Борба за истину

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

1 утисак на “Вакцинисани нова робовска снага

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *