Англосаксонци спремају уништење Европске уније!

0

(фото:Твитер ЕУ)

„Постоје две полуге којима се могу покренути људи – страх и лични интерес.“ Наполеон

Поступци руског руководства од краја 2021. године са преласком на 2022., тон изражавања захтева, забринутости, показују да лидери наше земље апсолутно разумеју садашње стање у међународној арени. И, што је најважније, близу наших западних граница. Нећу да расправљам о томе шта се догодило у Казахстану. Још није прошло много времена, морамо чекати, много тога да разјаснимо.

Покушаћу да изнесем своје разумевање актуелног процеса на европском правцу. Тамо је све јако, јако лоше! За све! Али има и оних које ми из неког разлога називамо „Европљанима“, а ово је географска, а не друштвено-економска дефиниција! До Урала сви смо ми Европљани! Тачније би било назвати их „есесовцима“ (игра речи, у руском језику ЕУ се пише ЕС – Европейский Союз), тако се из те скраћенице тражи правилни њихов назив, а могуће су варијанте: „есесовци“, „есесовац“ и „есесовка“) могу различито да се назову Дакле, за њих, „есесовце“, све је много ГОРЕ! А ово „горе“ им припремају они које сматрају својим „спасиоцима“.

За ово су Англосаксонци развили и, на нашу велику жалост, већ дуги низ година успешно спроводе две опције за пораз те Европе! Што Русији, наравно, АПСОЛУТНО не одговара! Али лидери ЕУ и њихови медији ово не желе да схвате?! Недостаје мозак? Не, ово је намерно увођење њихових народа, како ми кажемо, у „куплерај“!

Према првој опцији, долази до агресивног, широко распрострањеног наметања тзв. „толеранције”, што резултира губитком полног идентитета, породичних вредности, смене концепта „отац-мајка” у „родитељ 1 – родитељ 2“, наметање, на нивоу закона, могућности шестогодишњој деци (!)да донесе одлуку о промени пола, уништење цркве, присилној миграцији и још много тога.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  МАЂАРСКА ПРОТИВ ОСТАТКА ЕУ: Једини одбили да пруже помоћ украјинској војсци

Чему то води? Сетимо се милионских демонстрација у Француској људи нормалне оријентације, традиционалних брачних парова против таквих закона. Сетимо се како их је полиција брутално растерала! Какав резултат? Милиони грађана Француске и других земаља ЕУ законопослушних само су се притајили и не говоре наглас своје ИСТИНСКО мишљење о овим променама у њиховим животима кроз наметнуте драконске законе! Мислите ли да Англосаксонци не схватају да ће „кључани лонац“, чак и тихо, дефинитивно „скинути поклопац“? Они савршено разумеју! И за ово су припремили опцију број 2. Рећи ћу вам, по мом мишљењу, ђаволска опција!

Према овој опцији, они негују „нови нацизам“, као „побељен“, очишћен од страхота Другог светског рата. А Украјина је изабрана за место њеног препорода! У овом случају, Англосаксонци углавном добијају много „адута“ за себе:

у Украјини, која је као део СССР-а страшно страдала од фашистичких освајача током Великог отаџбинског рата 1941-1945, врши се масовно „испирање мозга“ да се ово сећање избрише. Расте генерација младих, којима смо МИ непријатељи, а не фашистичка руља;

Украјина је словенска земља са високим нивоом традиционалних вредности, породичних, духовних, црквених основа. А они је „ломе преко колена“, терајући је да се свега тога одрекне зарад неке митске наде у будућност (!) „европског благостања“. Зар Украјинци не могу да живе овде и сада?;

у Украјини ће та „експлозија“ прва настати од судара недоследности са њиховим унутрашњим светом (говорим о духовној компоненти украјинског народа) и изопачености ове перцепције наметнуте споља. И то ће бити повезано са активном компонентом у овој „експлозији“ украјинских „нациста“. Ко је ко, а они дефинитивно главни „притајивачи” на целом простору „есесовије”! Организовани чопор везан крвљу.

Прочитајте још:  Лудило у Вашингтону: Конгресмени врше притисак на Бајдена да нападне Донбас

Мушкарци у својим акцијама против перверзњака већ имају своју идеологију. И многима се свиђа, како у Украјини, тако и у другим земљама! Чак и овде, у Русији, налазе истомишљенике и следбенике!

Англосаксонци само треба да одаберу време и ситуацију када ће „нацисти“ добити команду „удри“! Управо онако како су својевремено гурали Хитлера и његову нацистичку Немачку на одлучну акцију. А фактор Русије као непријатеља се веома добро уклапа у такву шему деловања у Украјини, јер неће моћи да пренесу акције украјинских „активиста“ на западне границе ЕУ у знак подршке својим следбеницима – палимо „ватру рата“ са Русијом! Цела Европска унија. НАТО је, такође, у пламену! И „пепелиште“ долазе „обучени у бело – Англосаксонци!“ Све је испало како треба!

И ту се појављује „слика у уљу“ – „Нисмо то очекивали“: Англосаксонци нису очекивали „усиљени марш“ које је Русија продемонстрирала у децембру 2021. својим изјавама о безбедносним условима на европском континенту. И оно што је најважније у овим акцијама: од наших колега је тражен писмени одговор! А „рукописи не горе“! А „за тржиште“ ће такође морати морати да одговарају!

Тако испада да Русија са својим поступцима опет наступа као „спаситељ” оних које, да будем искрен, треба добро процимати за уши и поделити им уз све то добре ћушке, да се опамете, попут „несташних мачића”. Па, који пут је ово у европској историји? Али ни НАТО ни ЕУ то још не желе да схвате нити да то виде као реалност. Узалуд! Неће више бити шансе да се таква питања реше мирним путем, речима, на папиру! Биће само ГОРЕ!

Прочитајте још:  Не зна се ко је мушко ко женско: Погледајте како изгледа скуп НАТО официра!

И знате, ако Сједињене Државе, НАТО то не схвате, руско руководство ће имати „одрешене руке“ и апсолутно исправно ће се деловати – на класични начин: „Не могу више да видим људе које сам са задовољством сретао, зато што их познајем, јер знам шта ће рећи и шта ћу им одговорити, јер ми је позната депресивна баналност њихових мисли, њиховог расуђивања.“ (Ги де Мопасан, француски писац, „Самоубице“).

Даље је време акције. Тешких акција. И Бог ће нам судити!

Аутор: Михаил Дишљук

С руског превео Зоран Милошевић/ Наука и култура

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *