Проф. др Иван Пајовић: Доводе нас у ситуацију да продамо ЕПС и купујемо сопствену струју од странаца (Видео)

0

Иван Пајовић и Весна Веизовић (Фото: Васељенска ТВ)

Условно речено из енергетске кризе која је сасвим сигурно вештачки изазвана највећи профит има Русија!

Гост нове емисије Васељенска ТВ био је проф. др Иван Пајовић који је говорио о последицама енергетске кризе која све више захвата читаву Европу, али и Азију и објаснио како ће последице свега тога бити тек видљиве на економском нивоу.

Пајовић је изјавио и да узрок кварова на мрежи у ЕПС-у, долазак Зелене агенде у Србију јесу последице стране агентуре чији је крајњи циљ продаја и ресурса и енергетских компанија странцима!

На констатацију да из кризе која је погодила Немачку која је сменом Меркелове стартовала новим односом према Русији и зауставила Северни ток, највише профитира Америка он је рекао да се Америка из петних жила труди да заустави Русију на том путу.

“Ми смо видели како Америка није допустила градњу Јужног тока. Амерички званичници још у време Ангеле Меркел су лупали шаком о сто и говорили, кроз Северни ток ће ићи само ваздух и ништа више…Сада су на власт дошле њихове зелене марионете, што нису чак ни обичне марионете већ агентура. Американци имају за циљ да спрече Русе да тргују гасом и то по јако повољним ценама и друго Американци се труде да продају свој природни, печени нафтни гас, који је три пута скупљи од руског…”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пајовић је додао да све оно што се дешава унутар Европске уније, итекако ће се одразити и на нас, јер иако нисмо део ЕУ, ми смо један њен прилепак који испуњава све што они затраже од нас, а криза, по његовим речима тек стиже.

Прочитајте још:  Русија у УН о Србији: Наредних 60 поколења проклињаће НАТО због бомбардовања

О нуклеарној енергији, зеленој агенди и цени руског гаса у Србији послушајте у целој емисији.

Аутор и водитељ: Весна Веизовић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *