Дмитриј Светин: Ми смо Империја, и што нас више ударају, ми постајемо јачи

0

(фото:РИА Новости / Максим Богодвид)

Англосаксонци напуштају пројекат, или Ковид као један од алата за управљање Русијом и другим земљама трећег света.

Радост руских јавних личности због одлагања нацрта закона о QR-кодовима је, нажалост, преурањена. Све иде по плану, притом он није наш, већ буржоаски. Тачније, неоглобалистички и англосаксонски.

Значајна је јучерашња вест да је британски премијер Борис Џонсон одлучио да смањи ковид ограничења у Британији. Влада Магленог Албиона одлучила је да више не захтева обавезно ношење маски у затвореном простору и јавном превозу. Власти су спремне да укину режим самоизолације. Раније су ПЦР тестови укинути на аеродромима.

Скоро истовремено, Комитет СЗО за хитне случајеве COVID-19 препоручио је „глобалној заједници“ да укине или ублажи међународна ограничења путовања за оне којима су убризгани западни препарати. Он је навео неефикасност оваквих мера, што се показало покушајем да се забраном саобраћајних веза спречи прекогранично ширење соје Омикрон.

Шта ово заправо значи, почињете да схватате тек читајући затворене листе земаља у које можете да одлети „бела кост“ човечанства. То су САД, Канада, Аустралија и друге мање чланице Британске уније, Француска, Пољска и Кина. Ова последња – је експериментална платформа за стварање дигиталног концентрационог логора и циљ је – target. Тамо ће путовати по ново искуство, али врло мало стручњака. Министарство државне безбедности НР Кине неће пустити друге унутра.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тако се формира највиша каста за Нови врли свет, јер за Русију и друге земље „трећег света” са којима смо изједначени, страшни „омикрон” остаје баук. И средство за смањење становништва. Слоган „Вакциниши се или умри!“ остаје наслов. Штавише, лични интерес наших псеудоелита за производњу плацеба одавно је схваћен.

Управо на њихове новчанике у иностранству се односе речи председника Џоа Бајдена млађег о „санкцијама без преседана“. Они нису повезани са промовисаном темом „руске агресије у Украјини“. Ово је „превенција“, нека врста вакцинације плацебо вакцинисане елите. Јасно им је речено да се covid-лудило мора наставити. “Ова музика ће бити вечна!”, рекао је класик руског рока.

Прочитајте још:  Крај отпора: Београд пао у "загрљај" колективног Запада

 „Зато што Путин никада није видео такве санкције какве сам обећао да ћу увести ако предузме овај корак“, запретио нам је амерички лидер. Према његовим речима, Русију чека „катастрофа“. Али греши, изгледа да ће бела крзнена животиња доћи свима у нашем крхком свету. Ево главног обавештајног знака: један од вођа глобалиста, Бил Гејтс, признао је да би се Земља могла суочити са смртоноснијим вирусом од COVID-19. А онда је најавио донацију од 300 милиона долара за њен развој, стварање вакцина, позивајући да се не штеди новац за припреме за нове пандемије.

Сумирајући, желео бих да напоменем да до доласка „нове пандемије“ по Гејтсу, садашња остаје елемент управљања оним економијама које се не уклапају у тренд глобализације. Све остале државе морају изгубити суверенитет и „пандемија“ је одличан разлог за то. Дакле, прерано је чекати смирење. Русија се и даље суочава са тешким временима. Идеја је већ формирана – после ковида, у позадини глади (прошли смо кроз ово 90-их), доћи ће до миграционе кризе због слома логистичких ланаца снабдевања. И за њега је све спремно.

Сви разумемо то. Али то је специфичност Русије, да ми нисмо држава трећег света, већ Империја, и све више грађана (да се не мешају са „елитом“) то почиње да схвата. Што нас више ударају, ми постајемо јачи: акције непријатеља само подстичу мотивацију Империје да се супротстави. Уосталом, Бог је са нама, Русија је иза нас – а самим тим и цео свет!

Борба за веру

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *