ТРАНСРОДНИ ПРЕДШКОЛЦИ? НАМЕТАЊЕ ТРАНСРОДНЕ ИДЕОЛОГИЈЕ МАЛОЈ ДЕЦИ

0

(фото:Наука и култура)

Ђаци су остварили лошије резултате из читања и математике, али битно је да им је школски округ набавио књиге о трансродности.

Група Родитељи за одбрану образовања прозива школски округ Сент Пол у Минесоти због отворене промоције трансродне идеологије деци од само три године.

Овај школски округ удружио се с две организације, AMAZE и OutFront Minnesota. Организација AMAZE обезбедила је школама књиге које промовишу трансродну идеологију, укључујући и наслове „Кад је Ејдан постао брат“, „Волим моје шарене нокте“ и „Мој дечак-принцеза“.

Прва књига говори о девојчици која „постаје” дечак. У другој је дата прича о дечаку који воли да лакира нокте и због тога га малтретирају, а трећа је о дечаку који жели да буде принцеза.

Организација OutFront Minnesota нуди подвезе за груди за све особе „од 24 година и млађе“ и за „сваку трансособу којој су потребни, а не може да их приушти или безбедно набави“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„У најновијем кругу државног тестирања, 33% ученика из округа Сент Пол добило је највишу оцену за читање (што је 6 поена мање него 2019) а 21% добило је највишу оцену из математике, што је пад од 9 поена. Посебно је нечувено да након више од годину дана прекида наставе и затварања, округ ученицима и породицама намеће идеолошки садржај и ресурсе“, рекла је Ерика Санзи у саопштењу групе Родитељи за одбрану образовања.

„Једно је опходити се према свим ученицима с достојанством које заслужују, а потпуно је друга ствар толико скренути с пута да се удружите са спољним организацијама које сматрају да је прикладно разговарати о родном идентитету и сексуалној оријентацији с децом која су тек проходала“, додала је она. „Како један школски округ уопште може да брани трошење времена и новца на ово идеолошко ђубре када 2/3 ученика не зна да чита на нивоу потребном за тај узраст, а 80 одсто нема довољно знања из математике?“, с правом се питају родитељи из ове групе.

Прочитајте још:  Санкције нису једнострана игра

ИЗВОР: https://ifamnews.com/sr/transrodni-predskolci-nametanje-transrodne-ideologije-maloj-deci

Наука и култура

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *