ХАОС У ПОЛИЦИЈИ! ВУЛИН ПОДЕЛИО МУП! Дао бонове за ресторан, али само ИНСПЕКТОРИМА за борбу против НАРКОТИКА!

0

Александар Вулин (Фото: 021)

Министар унутрашњих послова Александар Вулин повукао је невероватан потез који до сада није виђен у српској полицији и створио раздор међу припадницима полиције.

Вулин је донео одлуку да, на месечном нивоу, награди само оперативце који раде на сузбијању трговине наркотицима. Њима је поделио бонове у вредности од по 10.000 динара за исхрану у ресторанима МУП-а.

Бонове од 10.000 динара добили су оперативци Четвртог одељења београдске полиције задужени за борбу против наркоманије, као и њихове колеге из Службе за борбу против организованог кириминала који раде на истим случајевима. Вулин је, такође, одабрао и најповерљивије кадрове у новосадској и нишкој полицији и њих 140 је добило бонове за храну.

“Овим потезом Вулин је изазвао револт код других колега. Па не раде само оперативци за наркотике већ и друга одељења. Сад је тим, боновима награђеним полицајцима, непријатно од других колега са којима дела и добро и зло. Никоме није јасно зашто је баш одабрао инспекторе који раде против нарко мафије” – објашњава саговорник “Гласа” из седишта МУП-а Србије.

А колико стварно вреде бонови од 10.000 динара говори и податак да се комплетан оброк – супа, главно јело, салата и пиће, у ресторану МУП-а кошта око 200 динара.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Саговорник “Гласа” наводи да сада руководиоци оделења, међусобно, покушавају да уразуме своје оперативце и објасне им нечувени потез министра полиције.

Глас Јавности

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *