Шапић кандидат напредњака за градоначелника Београда

0
шапића

Александа Шапић (Фото: https://sapic.rs/)

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке и председник општине Нови Београд, Александар Шапић, потврдио је данас да ће бити носилац изборне листе СНС-а за Београд и да ће се на изборима трећег априла кандидовати за градоначелника главног града Србије.

Шапић је рекао да ће 11. фебруара бити одржан Главни одбор СНС-а на којем би требало да буду усвојене и републичка и градска листа, и да ће 14. или 15. фебруара бити расписани избори.

Председник општине Нови Београд подсетио је да се на том месту налази већ 10 година и да се престоницом бави већ 12 година, преноси Танјуг.

Шапић је подсетио да се 2018. кандидовао за функцију градоначелника и да би му била част да се опет нађе у трци.

„То је част, али и обавеза. Ја сам човек са обе ноге на земљи и у овом послу сам поприлично дуго. Испред нас је важан период у коме треба Београђанима представити развојне планове за главни град”, поручио је Шапић, гостујући на Пинк телевизији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он је оценио да СНС неће бити иста организација уколико се Александар Вучић повуче са чела странке.

Шапић је рекао да је Вучић направио СНС и да његова намера да се повуче са функције председника странке „остале чланове не чини баш превише срећним”.

„СНС са Вучићем и без њега није иста организација. Нема никакве дилеме да уколико остане при тој одлуци и склони се са чела странке, она сигурно не може да остане на нивоу на ком је била до тог момента, а питање је само које ће последице тога бити”, казао је Шапић, гостујући на Пинк телевизији.

Прочитајте још:  Вучић је организатор Прајда, за њега су противници тога бедници!

Упитан да ли је разговарао са председником Вучићем о његовој одлуци, Шапић је окарактерисао као неумесно да се меша у његове одлуке.

„Он добро зна шта ради и добро ће измерити пре него што донесе коначну одлуку”, казао је Шапић.

Истакао је да су сада приоритет предстојећи избори, те поручио да ће све листе носити име Александра Вучића, као актуелног председника СНС-а и творца савремене политике Србије.

Политика

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *