Зашто Ватикан воли перверзњаке

0

(фото:ФСК.РУ)

Папа језуитски „посвећује“ један од најгорих грехова са хришћанске тачке гледишта

Папа Фрања је у првој половини јануара захвалио „за њено служење“ часној сестри Жанин Грамик, која промовише сексуалну перверзију, подржавајући ЛГБТ покрет у име Римокатоличке цркве.

Џенин Грамик је суоснивач англосаксонске организације Њу Вејс Министри („Обновљено министарство“), посвећене легализацији хомосексуализма међу католицима и заштити перверзњака. Кардинал Жозеф Рацингер (касније папа Бенедикт) је 1999. трајно забранио Жанини Грамик „да се бави пасторалним радом који укључује хомосексуалце“. Грамик је игнорисао папски декрет. А сада, папа Фрања сматра да је рад католичке часне сестре и њене организације која промовише сексуалну изопаченост „добротворно дело“. Папа је својом руком написао писмо у којем је честитао Ж. Грамк … „50 година интимности, саосећања и нежности“ у њеној „служби“

То је далеко од једина чињеница да садашњи папа подржава изопаче. Још док је био надбискуп Буенос Ајреса (1998-2013) залагао се за легализацију „истополних заједница“. У јуну 2013., враћајући се у Ватикан са Светског сусрета католичке омладине у Рио де Жанеиру, Фрања је изјавио: „Ко сам ја да судим хомосексуалцима?“ Римски папа је 4. фебруара 2021. одликовао генералног секретара УН Антонија Гутереша, који се залаже за финансирање абортуса, подршку ЛГБТ особама и ” права сексуалних мањина “, “за унапређење људског братства” од стране Папе.

Чак и када је Франсис служио у Буенос Ајресу, његови напори су допринели томе да је аргентински парламент легализовао истополне „бракове“. Убрзо су то следиле и друге државе, посебно Немачка (од 1. октобра 2017). Генерално, током две деценије, „бракови“ хомосексуалаца су легализовани у 33 земље.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Хапшења, хици упозорења и сузавац: Полиција растерује демонстранте у Минску (Видео)

Генерално, 33 земље су за 20 година легализовале „бракове” ​​хомосексуалаца.

У међувремену, педофилија је раширена међу католичким свештенством. Лидери у томе су земље англосаксонског света. 2019. године, благајник Ватикана, аустралијски кардинал Џорџ Пел, један од најближих саветника папе Фрање, осуђен је на 6 година затвора због злостављања деце. Како преноси СБС , порота у Мелбурну прогласила га је кривим по пет тачака за сексуално злостављање 13-годишњих дечака. Био је један од најутицајнијих хијерарха Ватикана (сада овај заљубљеник у дечаке има 80 година).

кардинал Џорџ Пел

кардинал Џорџ Пел

Непосредно пре овог скандала, свет је постао свестан да је више од три стотине (301) католичких свештеника у држави Пенсилванија (САД) већ неколико деценија сексуално искоришћавало тинејџере (после тога, друге државе су започеле сопствене истраге које су довеле до сличних резултата) .

Слични скандали погађају Британију. Крајем 2019. Индепендент је известио, позивајући се на извештај Независне истражне комисије о сексуалном злостављању деце (ИИЦСА), да су свештеници и наставници у католичкој школи Ст. Бенедикт у Лондону деценијама малтретирали своје младе ученике. У образовној установи владала је садистичка атмосфера, педофили су се понашали „као мафија“ и остали некажњени, негирајући било какве оптужбе и покривајући једни друге. Од 2003. године четири ученика су отишла у затвор због сексуалних злочина над 21 учеником школе – игуманом манастира, монашком и две учитељице. Комисија је успела да прибави доказе о још најмање 18 случајева насиља у којима су умешани и осуђеници и још 8 перверзњака…

Папа проповеда напредне вредности

Како преноси ББЦ , Ватикан се ослања на веће од више од 200 католичких бискупа које је Фрањо окупио како би разговарали о питањима као што су абортус, контрацепција, хомосексуалност и развод; савет је усвојио документ којим се проглашава: „Хомосексуалци имају особине вредне за хришћанско друштво“ (???).

Прочитајте још:  Украјинци два пута гађали Доњецк из артиљерије НАТО калибра

Папа на насловној страни часописа Тиме и у стварности

Иначе, водећи англосаксонски медији играју главну улогу у раскринкавању ватиканских педофила и других перверзњака . Ово убија две муве једним ударцем: мешају се са прљавштином заклетог непријатеља – Католичке цркве и доприносе трансформацији Ватикана у „идеолошко одељење” под „регионалним комитетом златних телади” Града.

Архитекте новог светског поретка виде представнике свих врста мањина – од сексуалних до конфесионалних – као власнике „посебних друштвених енергија“. Типичан пример је британски војник Лоренс „Луси“ Валендер, која је прешла на ислам, подвргнута операцији и постала, према Дејли Мејлу , „прва трансродна геј жена која практикује ислам“ .

Важна ствар: свака од мањина појединачно, иако последњих година убрзано расте због пропаганде, и даље остаје мањина у односу на укупну масу „обичних“ људи. Међутим, када се окупе, такве мањине могу чинити „изборну већину“ способну да наметне своју вољу свима осталима.

А језуитски понтифик идеолошки „освећује“ један од најстрашнијих грехова са хришћанске тачке гледишта.

Артјом Игљатијев/ФСК.РУ

Превод:В.Т./Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *