Миша Вацић кандидат за председника Србије

0
вацић

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

Председник Српске деснице Миша Вацић најавио је данас да ће се кандидовати на изборима за председника Србије који ће бити одржани 3. априла ове године.

Вацић је, на конференцији за новинаре у Београду, рекао да не желе „ни да се удружују са онима којима је врховна команда у страним амбасадама, ни да подрже постојећу власт, већ да покажу да постоји и најздравији део народа који је спреман да сопственим политичким правцем креће, суверенистички, патриотски и да покаже да има велики удео у политичком битисању Србије“.

Вацић је рекао да је време да председник Србије Александар Вучић „оде у пензију“, а лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас „у затвор“.

Он је рекао да ће Српска десница кампању почети у среду из Ниша, где ће одржати конференцију за новинаре о програму са којим ће изаћи на предстојеће изборе.

Вацић је још једном позвао “српске родољубе” да 3. априла изађу на заједничкој листи за парламентарне изборе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Сабране снаге Српске деснице, али и друге патриотске опције, све редом, од Заветника, преко суверениста до ДСС, радикала, све које се дефинишу као патриоте и родољуби несумњиво би имале двоцифрен број и највише после листе која ће бити на челу са коалицијом окупљеном око СНС”, рекао је Вацић.

На питање да ли би ради заједничког кандидата повукао своју кандидатуру за председника Србије уколико би се до расписивања избора нека од партија са којом жели коалицију одазвала на његов позив, Вацић је одговорио “да би, уколико би се то десило, био спреман да размисли о повлачењу своје кандидатуре”.

Прочитајте још:  Зашто власт разоружава Србе и шта се крије иза пререгистрације (Видео)

“Своју кандидатуру истичем као један вид изазова према свима њима да схвате колико сам озбиљан да нико ништа неће урадити ако не седнемо сви заједно”, рекао је Вацић.

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *