Несторовић кандидат СПС за градоначелника Београда

1

(фото:Директно.рс)

Доктор Бранимир Несторовић ће бити први на листи Социјалистичке партије Србије за град Београд, договорено је на састанку руководства СНС-а и СПС-а, сазнаје Директно.рс из добро обавештених извора у владајућој коалицији.

Тиме ће Александар Вучић након Војислава Шешеља и Ивице Дачића да елиминише и Несторовића из избора за председника Србије, а социјалистима покушава да обезбеди нове гласове јер је ова странка коалицију са напредњацима платила са губитком више од 200.000 гласова (на изборима 2012. СПС је освојио 567.689 гласова, а 2020. тај резултат је спао на 334.333 гласова). Данас је тај број још мањи. Пре два дана је Вучић дао Дачићу истраживање које показује да са Драганом Марковићем Палмом СПС има 4,7% гласова.

Договор за Београд показује две важне ствари. Прву, да социјалисти у Београду, самостално немају цензус од три процента. И другу, да Вучић не сме да дозволи да се на председничким изборима кандидује нико ко рачуна на гласова радикала, социјалиста и напредњака јер то значи да ће сигурно морати у други круг у коме може да изгуби изборе.

Несторовић је широј јавности постао познат на самом почетку пандемије, када је као члан Кризног штаба на конференцији за медије рекао да је корона, од које је до данас у Србији према званичним подацима преминуло више од 13.500 особа “најсмешнији вирус у историји” и поручио женама да иду “у шопинг у Милано”, где је епидемија у том тренутку била у пуном замаху. Говорио је и да жене не могу да оболе од короне.

Прочитајте још:  Илија Петровић о Јасеновцу: “Нема чојства без памћења”

Након тога др Несторовић је имао бројна размимоилажења са епидемиолозима која је износио на режимским телевизијама. Познато је и да Несторовић верује у ванземаљце, а чак тврди и да су људи са плавим очима ванземаљског порекла. Такође, верује у паралелне светове и црне рупе у свемиру преко којих се одлази у друге димензије о чему је писао и у својим књигама. Позната је његова прича о авиону који је слетео после 40 година…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бранимир Несторовић је деведесетих био члан Драшковићевог Српског покрета обнове, а потом је једно време био и у Демократској странци, где се није дуго задржао.

Како ће на постављање Несторовића за носиоца листе и кандидата социјалиста за градоначелника реаговати београдски одбор СПС у коме већ дуже време постоји незадовољство јер се у граду не питају ни за шта – остаје да се види. Мада, реално говорећи, СПС у Београду де факто не постоји, тако да нема ко ни да реагује.

Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Несторовић кандидат СПС за градоначелника Београда

  1. који бре градоначелник!?
    тај мора да одговара кривично за увођење мера против измишљене болести као шеф кризног штаба, мера горих него хитлерова окупација, карантини, плоицијски час, кућна логорашка закључавања, бесмисленим “дензинфекцијама” улица, зграда, маске, не рад школа, установа, болница … многи грађани су због тих мера и лажи изгубили животе, имовину … док нас убијају вакцинама и отровима из ваздуха … он саветује уз осмех да будемо мирни не гледамо тв, пијемо кафу, ракију, једемо бели лук … идемо мирно на стратиште, комплетан идиот сада се тачно види из чијег је легла, оних што Србију уништавају пљачком и крвавим насиљем од 44 до данас за рад демонских нељудских интереса

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *