Несторовић: Не идемо са СПС, те лажи шире Ђиласови медији

1
странке

Несторовић (Фото: Јутјуб)

Дечији пулмолог, бивши члан Кризног штаба и председник Удружења за заштиту и унапређења положаја деце “Витезови реда змаја” демантовао је данас јучерашње наводе о уласку у предизборну коалицију са СПС-ом. 

Доктор Несторовић објавио је деманти на свом налогу на руској мрежи Вконтакте.

Деманти преносимо у целини:

“У вези дезинформације сајта Директно.рс о некаквој коалицији Витезова са партијама, могу само да кажем да су много нервозни. Витезови нису политичка организација, имају свеје циљеве. Овалкве гласине шири Нова С, који је у истој медијској групи са сајтом. Владајућа коалиција подржава такве гласове, да покаже да нема алтернативе на изборима. Оваквих вести ће бити све више, а ако будемо на изборима имаћемо своју листу И нећемо бити део власти, већ би улазак у парламент искористили за стварање јаког патриотског блока. Сви који су поверовали у ову информацију и одмах почели са пљувањем, боље да се одмах ишчлане из мојих група и запитају шта су они спремни да учине за своју земљу.”

Подсетимо, сајт Директно рс. објавио је јуче информацију да доктор Несторовић улази у предизборну коалицију са Социјалистичком патријом Србије на нивоу Града Београда.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска ТВ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Несторовић: Не идемо са СПС, те лажи шире Ђиласови медији

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *