Новотарска најезда у епархији браничевској

0

(фото:Борба за веру)

Драга браћо и сестре уредници,

Молим вас да испратите шта се догађа у епархији браничевској.

Од 1. фебруара 2022. године за игумана манастира Горњак поставља се отац Петар из Тумана, а од 7.фебруара манастир Манасију преузима отац Павле из Тумана. Изгледа да Игњатије намерава да и од ових манастира направи бизнис центре као од Тумана.

Манастир Тумане (Боже ме прости!), претварају у дизниленд. Имају золошки врт, сад праве библиотеку, на којој радове изводе Турци – турска фирма, снимају филм тобоже о Светом Зосиму и Јакову, а у ствари тумански игуман и братство снимају филм о себи…

Какве везе туманско братство има са православним српском подвижницима Зосимом и Јаковом? Једу по ресторанима, возе најскупље џипове, свирају хеви метал музику, живе као краљеви! Брука и срамота!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Игњатије је својим новотарским монаштвом духовно опустошио манастире, а сад поставља у управу бизнисмене у мантијама, јер му пара никад доста…

Туга неизмерна шта нам раде од светиња. У Туману мало-мало па изводе нека пресвлачења моштију и измишљају празнике. Верници су, од туге и чемера, почели да се моле Богу да Бог заштити од скрнављења Преподобног Зосиму и Светог Јакова, које се изводи са благословом епископа браничевског Игњатија Мидића.

(фото:Борба за веру)

ПА НИКАДА У ИСТОРИЈИ НИ КОСТИ ОБИЧНИХ ПОКОЈНИКА НИСУ ТАКО ПРЕВРТАНЕ И СКРНАВЉЕНЕ КАО ШТО ЧИНЕ СА МОШТИМА ЗОСИМА И ЈАКОВА!

(фото:Борба за веру)

Добро сте писали, ово је прави новофанариотски зулум у нашим светињама.

Борба за веру

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *