Организатори вакцинације у Сједињеним Државама намећу Американцима игру руског рулета

0

A woman wearing a face mask walks past a mobile advertising screen encouraging people to get a COVID-19 booster vaccine in Bolton, Britain, December 18, 2021. REUTERS/Phil Noble - RC2ZGR9WTGJD

Негативни ефекти вакцинације у Америци се веома разликују од државе до државе.

Испоставило се да различите серије вакцина које се користе у Сједињеним Државама за вакцинацију против цовида имају огромне разлике у јачини нежељених ефеката. Вероватно је први који је на ово уопште обратио пажњу прошле године енглески истраживач Крег Пардекупер са Универзитета Кингстон у Лондону. Своје закључке је формулисао на основу анализе података америчког информационог система ВАЕРС.

ВАЕРС систем је 21. јануара 2022. године регистровао више од милион пријава различитих нежељених ефеката вакцинација: срчани удари – 11.502; миокардитис – 29.716; тешки облици алергија – 38.603; тромбоза – 5.350; побачаји – 3.786 итд. Коначно, 21. јануара било је 22,6 хиљада умрлих након (као резултат) вакцинације.

Крег Пардекупер је анализирао примарне информације о појединачним серијама лекова америчких фармацеутских компанија и дошао до закључка да се појединачне серије разликују вишеструко, чак и десетине пута по својој токсичности (по броју и јачини нежељених ефеката).

Што се тиче нежељених ефеката, распрострањеност индикатора појединачних серија је енглески истраживач проценио на 50 пута. Паардекупер сматра да је главни разлог за екстремну поларизацију вредности токсичности лекова то што Биг Пхарма спроводи експерименте на милионима људи са лековима који имају само исте етикете на бочицама, а садржај боца различитих серија је различит. Енглез је направио графиконе који показују циклусе уласка лекова на тржиште: прво, компанија избаци неколико серија веома токсичних лекова, а затим их замењују серије релативно безбедних лекова. Експерт верује да су америчке велике три компаније ( Фајзер, Модерна, Џонсон & Џонсон) међусобно координирају ове распореде: када један члан тајног картела донесе посебно отровну дрогу на тржиште, друга два члана испоручују најсигурније производе. Затим мењају улоге.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Небензја: Сједињене Државе и њихови савезници су злоупотребили резолуцију Савета безбедности УН о Црвеном мору

Након Крега Пардекопера, други стручњаци су такође почели да врше прорачуне користећи информације из ВАЕРС базе података. Британско издање ЕКСКЛУЗИВ објавило је 31. октобра 2021. чланак „100% смртних случајева од вакцине Ковид-19 узроковано је само 5% серија произведених према званичним владиним подацима) . Познати британски фармаколог и бивши потпредседник компаније Фајзер Мајкл Џедон је 10. јануара изјавио да је 90 посто пријављених нежељених догађаја од вакцина против цовида у САД узроковано мање од 10 посто пуштених серија вакцина. Он је у шали назвао преосталих 90% „плацебо.” Мајкл Џедон је упоредио актуелну америчку кампању вакцинације са „руским рулетом”: „Признају да је то експериментална вакцина”.

А шеф америчке фондације за рано лечење КОВИД-19 (ЦЕТФ) , Стив Кирш, верује да је 99% серија вакцина димна завеса која покрива употребу 1 процента смртоносних дрога, оружја за масовно уништење: „Изузетно је јасно да криминалне активности у заједници вакцинатора довеле су до фалсификовања 1% серија вакцина, због чега уопште добијамо тако лоше резултате… Ово постаје посебно очигледно када видите да око 99% серија вакцина обично изазива 0 до 3 нежељена догађаја у бази података ВАЕРС, док преосталих 1% обично узрокује стотине до хиљаде нежељених догађаја, укључујући… смрти и озбиљне инвалидности који нису присутан у преосталих 99%” .

Стручњаци који су почели да проучавају степен токсичности појединачних серија вакцина покушавају да схвате да ли је вакцинација заиста „руски рулет“ (тј. лекови различите токсичности се у Америци дистрибуирају хаотично, насумично), или постоји циљана употреба токсичних вакцина. И они нагињу другој верзији. По њиховом мишљењу, дистрибуција токсичних лекова се врши углавном у “црвеним” државама, а релативно безбедним (“плацебо”) – у “плавим”.

Прочитајте још:  БИВШИ ТРАМПОВ САВЕТНИК ОБРУШИО СЕ НА КИНУ: Вухан је биолошки Чернобиљ, вирус побегао непажњом

У америчкој политичкој географији уобичајено је да се државе поделе у три категорије, од којих је свака на мапи приказана другом бојом. Црвена боја – државе у којима власт доминирају републиканци. Плава (или плава) боја – Државе са превлашћу демократа. Љубичаста – где постоји паритет између две странке.

Амерички извор Хеалтх Рангер Репорт објавио је видео “Докази да је америчка влада циљала црвене државе смртоносним серијама вакцине” .

Британска конзервативна публикација ЕКСПОЗЕ објавила је 10. новембра 2021. велику рецензију под насловом „Најсмртоносније серије вакцина Цовид-19 су несразмерно послате у црвене републиканске државе широм САД“.

За оне који желе да се упознају са статистиком дистрибуције штете од вакцина по државама, препоручујем коришћење материјала Варијација у токсичности серија вакцина у различитим државама САД Крега Паардекупера . Ево најновије статистике од 14. јануара 2022. Енглез је израчунао релативне стопе смртности након вакцинације – на 100.000 ињекција. Своје прорачуне је представио у две табеле – бројке за Фајзер и за све лекове који се користе у САД. Међудржавна варијанса у обе табеле је запањујућа.

За Фајзерову вакцину, највећа је вредност Кентакија од 11,49. Најнижа стопа је у држави Конектикат – 0,71. Распон између максималне и минималне вредности је више од 16 пута! У табели релативних стопа убризгавања компаније Пфизер, постоји само једна плава држава (Њу Хемпшир) и шест црвених држава (Кентаки, Монтана, Аљаска, Тенеси, Северна Дакота, Јужна Дакота) у првих седам редова.

Највиша стопа за све врсте вакцина у држави Кентаки је 19,5. А минимална вредност је забележена у држави Јута – 1,5. Размак 13 пута! У табели за све вакцине постоји само једна плава држава (Минесота) и седам црвених држава (исто као у првој табели плус Вајоминг) у првих осам редова.

Прочитајте још:  САД запретиле Међународном кривичном суду „последицама“ ако буде разматрао тужбу за ратне злочине против Израела коју је поднела „лажна“ палестинска држава

У доњим деловима обе табеле слика је обрнута: плава стања преовлађују над црвеним. Дакле, у табели за све врсте вакцинација у доњих осам редова налазе се само две црвене државе (Јута и Оклахома), преосталих шест су плаве (Калифорнија, Конектикат, Вирџинија, Невада, Њујорк, Вермонт).

Као хипотезу која објашњава ову разлику, Пардекопер је сугерисао да црвене државе имају већи удео старијих људи међу вакцинисаним, док плаве државе имају већи удео млађих људи. Друга страна ове медаље је да млади људи не умиру након вакцинације, већ постају инвалиди. А Пардекопер наводи статистику која показује да су по релативним стопама инвалидитета (на 100.000 вакцинисаних) плаве државе испред црвених.

Ово не мења закључак Крега Пардекопера да амерички организатори вакцинације терају Американце да играју руски рулет. За појединачне серије лекови су чисти отров на позадини велике већине осталих, које неки у шали називају “плацебо”. „Нежељени ефекти не изгледају насумично, већ су резултат тестова дозирања у различитим распонима токсичности, од којих је сваки означен специфичним алфанумеричким серијским кодом “ , закључује Крег Паардекупер.

Валентин Катасонов/ФСК.РУ

Превод с руског: В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *