ВЕСИЋ не жали паре народа: Из буџета СНС „промотеркама“, ту је и Сузана Манчић

0

Весић (Фото: Јутјуб)

СНС је поред својих старих лица, фолк певачице Ванесе Шокчић, дизајнерке Сузане Перић и искусне прелетач-политичарке Андријане Аврамов, добио и ново појачање, некадашњу ТВ водитељку и лото девојку Сузану Манчић.

Иако пензионисану водитељку тек сад представљају као перјаницу режима, Сузана већ годинама добија уносне хонораре од СНС картела тако сто јој државне фирме спонзоришу емисије. По истом принципу се новац грађана Србије годинама извлачи из буџета финансирањем пројеката „ђесба“ креаторке Сузане Перић.

Уз тезге, Горан Весић своје естрадне кадрове често убацује и на буџетске плате па се тако певачица Ана Станић и певач Жељко Васић из Херцег Новог налазе на списку запослених у Привредној комори Србије, док је Анина блиска пријатељица и глумица Катарина Радивојевић до скоро зарађивала хиљаде евра месечно као запослена у конзулату у Њујорку (Марко Ђурић).

Пре неку годину је избио скандал кад су запослени током штрајка у „Пошти Србије“ обелоданили да су им колеге на буџету и певач Жељко Самарџић, старлета Тијана Ајфон, пензионер Бранко Коцкица и многи други блиски Горану Весићу.

Српска напредна странка добила је појачање пред изборе 3. априла и то у београдској општини Стари град. Шокчић, Перић и Аврамов су посетиле просторије СНС Стари град и позирале са новим појачањем напредњака, Сузаном Манчић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Манчићевој ће искусније СНС колегинице, које су већ познате по свом ангажману, сигурно упутити у посао. Највише ће јој од помоћи бити посланица СНС Андријана Аврамов, која је најпре била у ЛДП-у, да би затим прешла у ДЈБ преко којег је добила посланички мандат, да би одмах након тога отишла у напредњачку лигу.

Прочитајте још:  Скандал: Волонтери СНС од пензионера узимају 1.000 динара

СНС је изгледа почео да игра на своје старе карте пред изборе, гурањем познатих личности које им пружају подршку у први план и прикључивањем нових људи попут Манчић.

Србин инфо/Директно

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *