Ђилас открио Вучићеве „шеме“: Увозе сигурне гласове за СНС из Републике Српске

0
ђилас, хил

Драган Ђилас (Фото: Јутјуб)

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас објавио је вечерас видео снимак како владајућа странка и Александар Вучић увозе сигурне гласове из Републике Српске.

Наиме, Ђилас је на свом твитер налогу објавио снимак на коме се могу видети грађани који су аутомобилима и комбијима са регистарским ознакама из Републике Српске 31. јануара и 1. фебруара дошли да би, како тврде из ССП-а, по убрзаној процедури добили држављанство Србије.

„Једини услов је да гласају за СНС. Људи се комбијима довозе у полицијске станице широм Србије, а највише у Београду“, наводе из те странке.

На питање одакле су, грађани одговарају да су „преко границе, из Сарајева, Бијељине, из Босне“.

Како наводе из ССП-а свака група има списак и свог координатора.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да власт намерно пријављује нове грађане како би гласали за њих на предстојећим изборима открио је недавно и заменик председника ССП-а Борко Стефановић.

Он је на конференцији за новинаре у понедељак рекао да је владајућа Српска напредна странка, злоупотребом надлежних институција, пријавила фиктивне становнике на београдској општини Врачар.

” Наиме, у Улици цара Николаја 72 на Врачару смо добили информацију да је за кратак период пријављено 20 грађана на пребивалиште у Граду Београду, да би се на тај начин СНС-у повећали изгледи за бољи резултат на изборима“, истакао је Стефановић, додајући да се ради о бирачком месту 37 на Врачару.

Прочитајте још:  Бјелогрлић одређује ко је из Београда (видео)

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *