Пала Влада Здравка Кривокапића

0

AP Photo / Risto Bozovic

Влади Црне Горе премијера Здравка Кривокапића изгласано је неповерење у Скупштини. За неповерење Влади гласала су 43 посланика, против је било 11.

Посланици црногорске Скупштине расправљали су о предлогу опозиције и коалиције „Црно на бијело“ да се изгласа неповерење Влади.

Након расправе у Скупштини, посланици су гласали јавним гласањем за или против неповерења.

Уочи гласања, посланици Демократског фронта и Покрета за промјене, Социјалистичке народне партије и Демоса су напустили салу. У сали није био ни посланик ДПС Миодраг Вуковић.

Посланици Демократске Црне Горе, Праве Црне Горе и Уједињене Црне Горе гласали су против неповерења Влади, док су за неповерење били посланици опозиције и коалиције „Црно на бијело“, као и посланици мањинских странака.

Гласању о неповерењу Влади присуствовали су и министарка јавне управе, дигиталног друштва и медија Тамара Срзентић и министар капиталних инвестиција Младен Бојанић, док осталих министара и премијера Здравка Кривокапића није било у сали током расправе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *