Вучић: Даница Грујичић се није двоумила, биће на листи СНС-а

0

Aleksandar Vučić Foto: Printscreen/TvPink

Директорка Института за онкологију и радиологију Србије проф. др Даница Грујичић биће на листи СНС, рекао је вечерас председник Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић говорећи о тиму који ће напредњаци кандидовати за ванредне парламентарне изборе 3. априла.

„Са нама ће бити и Дана Грујичић, великан српског глумишта Лазар Ристовски, биће много спортиста, научника, привредника који су ‘направили чудо у нашој земљи’“, рекао је Вучић на ТВ Пинк из Пекинга.

Према његовим речима, Даница Грујичић се није двоумила и одмах је прихватила „јер жели да буде са нама у представљању наших резултата“.

Она има идеју да се истражи све о НАТО бомбардовања и утицаја осиромашеноГ уранијума на онколошке болеснике, да направимо највећи онколошки институт који би вредео око 300 милиона евра ” што би било нешто огромно што ћемо оставити генерацијама које долазе”.

Вучић је навео да он мора да се бави важним државним питањима и да нема много времена да “се бави партијским проблемима”, али да је од чланова странке добијао информације које му указују да ће листа СНС на предстојећим изборима бити јака.

Он је додао да ће на листи СНС бити и, како је навео, најбољи и најцитиранији математичар Стојан Раденовић, као и научница Јелена Беговић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оценио је да људи који пристану да пруже подршку СНС показују огромну храброст и навео пример тенисера Новака Ђоковића кога је јавност напала након што се састао са њим.

Нова.рс

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *