Председник ће заменику градоначелника наћи други посао

0

(BETAPHOTO/BEOINFO/EV)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је пре неки дан разговарао са замеником градоначелника Београда Гораном Весићем о његовом будућем ангажовању након предстојећих избора 3. априла.

Потпредседник СНС Александар Шапић биће носилац изборне листе СНС за Београд и кандидат за градоначелника.

“Неки би рекли да му не показујем поштовање јер ће први на листи за Београд бити Шапић, али није тако”, рекао је у петак увече Вучић из Пекинга за телевизију Пинк.

“Рекао сам му биће за тебе много добрих и важних ствари и дужности, много тога доброг да радиш за Србију, али и ти мораш да научиш, као што сам и ја научио да није све онако како је и планирано, већ да мора да се понекад истрпи и нешто што мислиш да је неправда”, нагласио је он.

Додао је да Весић поштује странку којој припада, да јој је веома лојалан и да он то поштује.

“И то ћете видети после избора”, рекао је Вучић, додајући да ће након изборне кампање бити одржани избори у СНС, а да је на свима да се докажу “својом радом, активизмом и марљивошћу”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сигуран је, како каже, да ће Александар Шапић, кандидат СНС за градоначелника, уложити велики труд да не разочара “не само нас него било кога у Београду”.

021, Нова.рс / БиЗЛифе

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *