Њујорк: Заговорници абортуса скандирају “Бог воли абортус” и вређају вернике

0

(фото:Скриншот)

Заједница која се залаже за абортус наступа у Њујорку како би промовисала културу смрти. Урадили су то и у Вашингтону. И планирају да у фебруару сломи про-лифе догађај “са нашим телима”.

Заговорници абортуса спустили су се у катедралу Светог Патрика у Њујорку наоружани псовкама, окрутним увредама… и светлосном представом.

У суботу увече, демонстранти против абортуса били су заштићени барикадама и присуством полиције док су улазили и излазили из цркве у оквиру молитвеног бденија за живот у њујоршкој надбискупији, али нису били заштићени од вербалног напада појања као што је „ Бог воли абортусе“, „Њујорк те мрзи“ и „Идите кући фашисти, идите кући“ заштићено .

Од стараца до мале деце и њихових родитеља који иду на бдење, узвици „Иди дођавола кучко”, „Јеби се” и „Абортус заувек” наглас. А на врху катедрале , окупане неонским светлима, била је још више реторика за абортус, као што је „бесплатан абортус на захтев“.

Неколико дана раније, уочи Марша за живот у Вашингтону, група Католици за избор одржала је сличну акцију током мисе и светог часа у базилици Националног храма Безгрешног зачећа у Вашингтону.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како је известила Католичка новинска агенција, жена за коју се чини да је била организатор суботњег напада најавила је демонстрантима да ће група протестовати због догађаја „сведок за живот“ 5. фебруара предводећи поворку бројанице учесника „са нашим тела” би успорила.

ИФН.Њуз

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *