Олимпијске игре у Пекингу по програму светске кабале – Русија понижена

0

(фото:Борба за веру)

Одрживи развој хара планетом, а Путин и „стари“ Си су то отворено признали

Зимске олимпијске игре у Кини отворене су 04.02.2022. Свако ко воли нумерологију приметиће три четворке у овим бројевима, потребно је само једној видљивој додати још две које се добијају сабирањем следећих двојки. Зашто је важно? Сам број “4” за правог Кинеза је симбол смрти. У овој земљи са хиљадугодишњом културом ништа се не дешава случајно. Зашто је отварање игара било баш тог дана, апсолутно је несхватљиво. Јер, у небодерима Средњег краљевства нема чак ни четвртог спрата. Пожелео бих да свака од 91. земаља учесница XXIV (опет две двојке и четири) олимпијаде то никада не сазна.

Пролазак нашег тима под заставом ROC (Russian Olympic Committee) без химне и националних симбола у сивој униформи са „црвеним пашама“ било је још једно понижење које само наглашава да суверене државе Русије одавно нема. (Русија наступа под заставом Руског олимпијског комитета и са музиком Чајковског уместо химне, због повиновања казнама Међународног олимпијског комитета изречених Русији због нарушавања антидопинг правила у Пјонкјангу 2018. године и Токију 2020. године – нап. „Борба за веру“).

Постоји Russia Ltd.,, регистрована негде у офшору и само игра у глобалној политици, заправо, спроводи планове англосаксонских елита, које су се отцепиле после улоге Винстона Черчила у Фултону. Томас Бах је рекао да је задатак игара да граде мостове, а не зидове, да уједине човечанство у јединствену целину. Каква штета што у овом новом врлом свету Русије, за разлику од Кине, нема места. А кинески редитељ преноса ни једанпут није показао нашег председника на подијуму, секунда током проласка украјинске делегације се не рачуна. Истина, то би могло бити због слике: седео је на подијуму у гордој самоћи. Могуће је да је његово падање у „кинеско игнорисање“ повезано са успешним преговорима за Пекинг, у којима је, за немешање у тему Украјине, Игор Сечин, по свему судећи, јефтино дао нафту, а Дмитриј Чернишенко пристао да покрене у Руској Федерацији дигитални систем друштвеног оцењивања који су развили кинески другови .

Прочитајте још:  Сједињене Државе припремају побуњенике: тајни програм ЦИА-е обучио Украјинце да „убијају Русе“.

Председник Владимир Путин је данас, пре отварања игара, разговарао са председником Си Ђинпингом током радног ручка. Прес служба Кремља их је описала прилично суво: „Разговори су били фокусирани на билатералну агенду и трговинско-економску сарадњу. Кинески председник најавио је намеру да подигне обим трговине између земаља на 250 милијарди долара. Шеф руске државе је покренуо и питање проширења праксе обрачуна у националним валутама, што је наишло на разумевање кинеске стране. Разговарано је, посебно, о билатералној војно-техничкој сарадњи. Поред тога, дотакнуте су теме међусобног признавања вакцина против заразе корона вирусом и отварања граница у зависности од епидемиолошке ситуације. Лидери Русије и Кине обратили су пажњу на међународну ситуацију и регионална питања, укључујући ситуацију са безбедносним гаранцијама за Руску Федерацију. Си Ђинпинг је захвалио Владимиру Путину на његовој пуној подршци принципу једне Кине. Током посете усвојена је заједничка изјава Русије и Кине, као и пакет докумената који су од безусловног интереса.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Заједничка изјава има сасвим другачији назив, овако: „Заједничка изјава Руске Федерације и Народне Републике Кине о уласку међународних односа у нову еру и глобални одрживи развој. У ствари, у њему Кина и Русија говоре о својој посвећености неокон глобалистима и њиховом главном тренду – „одрживом развоју“.

Даље, стране формирају своје схватање савременог света, он се заиста не разликује много од дела председника СЕФ-а у Давосу Клауса Шваба. „Свет данас пролази кроз огромне промене, човечанство улази у нову еру брзог развоја и великих трансформација. Развијају се такви процеси и појаве као што су мултиполарност, економска глобализација, информатизација друштва, културна разноликост“, наводи се у саопштењу, али ово је само изрека, у другом бајка. Ево га: према потписницима, „у току је трансформација система глобалног управљања и светског поретка, повећава се међусобна повезаност и међузависност држава, формира се тренд прерасподеле равнотеже светских снага, захтева светска заједница за лидерство у интересу мирног и прогресивног развоја“.

Прочитајте још:  Британско-шведска вакцина изазива непознату неуролошку болест

Високе стране су коначно дале дефиницију демократије и фиксирале њено принадлежности: „Стране су једногласне у схватању да је демократија универзална вредност, а не привилегија појединих држава, њена промоција и заштита је заједнички задатак целе светске заједнице.” Истовремено (сиц!) „партије полазе од чињенице да је демократија начин да грађани учествују у управљању сопственом државом у интересу побољшања благостања становништва и обезбеђивања принципа демократије“. Ето шта је то – то је први део римског „хлеба и игара“. Према речима аутора текста, „демократија се спроводи у свим сферама јавног живота и у оквиру националног процеса, одражава интересе читавог народа, његову вољу, гарантује његова права, задовољава његове потребе и штити њихове интересе.” Немогуће је смислити већу псеудофилозофску збрку. Добар је и закључак „о демократији“: „Само њен народ има право да суди да ли је држава демократска“. Јасно је да би земља која није позвана на форум демократије желела да постане светија од папе. Али можда је време да се призна да је време да престанемо да се играмо западне демократије по туђим правилима. И Русија и Кина су империје, и од овога не можете побећи. Ово је њихова будућност, ако до ње дође.

Кажу да у Кини желе да клонирају Стаљина, преноси ТГ-канал @ctrs2018. Шта ово значи? Најмање два момента: велики Кормилар Мао је већ готов. Његов генетски материјал нигде није отишао. Сада Кинези желе да направе Јосифа Висариновича из генома његових потомака. Ово је сјајна „хорор прича“ за „цивилизоване демократске земље“. Реторичко питање: ко спречава Русију да смисли нешто своје, империјално. Вратите се на стварност из 1913. или предати тврдње ЕУ за Први светски рат… или предати тврдње Мрачном Албиону за убиство царске породице или подршку терористу Савинкову. Нико се не меша, осим ропске жеље да нас главни део политичке елите сматра „демократама“. Зато као потпуна бесмислица звуче речи из Саопштења: „Стране напомињу да Русија и Кина, као светске силе са богатим културним и историјским наслеђем, имају дубоке традиције демократије засноване на хиљадама година развоја.

Прочитајте још:  Орбан тражи од ЕУ да хитно укине санкције Русији

Сада се враћамо на XXIV Зимске олимпијске игре. За добро понашање под covid рестрикцијама, америчка аналитичка компанија Gracenote обећала је нашем тиму 10 златних медаља и треће место у поретку медаља после Норвешке и Немачке. Али Кина има своје мишљење. Историјска традиција му омогућава да навија за свој метод старца Хотабича, користећи ПЦР тестове за уклањање такмичара, видео надзор контаката спортиста и тренера, као и друге методе дигиталног концентрационог логора. Кина наставља да спроводи свој глобални друштвени експеримент са не-локалним актерима захваљујући земљама Новог врлог света. Зато је резерва Андреја Малахова у програму за представљање Олимпијаде заиста пророчанска. Пожелео је свима срећу на… „гладним, ох, извините, Олимпијским играма“.

Дмитриј Светин, РИА “Катюша”
Превод са руског: “Борба за веру”

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *