Стефановић под надзором полиције?! Вулин му прати сваки корак

0

Небојша Стефановић, Фото: Профимеда.рс

Навикли смо од Минпукија на свакакве глупости, али ево једне која донекле описује све незаконитости и међусобни сукоб унутар владајуће странке. Наиме, тренутни министар одбране Небојша Стефановић је евидентиран у апликацији “Стоп-листа ” Управе граничне полиције, у евиденцији “Наредба-замолница” као безбедносно интересантно лице, за које је потребно евидентирати прелазак државне границе и хитно известити полицијског службеника Управе граничне полиције З. Џ. о његовом кретању.

Како је могуће у нормалној уређеној држави да министар одбране буде под надзором МУП-а као безбедносно интересантно лице и како је могуће да буде постављен за министра, јер мора проћи одговарајуће безбедносне провере које између осталог ради и БИА?

Очигледно се ради или о злоупотреби власти или о лицу које не испуњава услове и има безбедносне сметње за постављење на место министра одбране, док је нејасна улога службеника Управе граничне полиције З. Џ., тј. кога је у обавези да извести о путовању министра Стефановића и шта је све у обавези тим поводом да предузме.

Како бисмо разјаснили недоумице, обратили смо се МУП ради добијања одговора на питања у вези напред наведеног, али до објављивања текста нисмо добили никакав одговор.

Директно.рс

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *