Бриљантни КОНсултант наставља по старом: Једини стварни излаз из епидемије вакцинација.

2

Предраг Кон. (Фото: Јутјуб)

Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да “полако излазимо из максимума”, што се тиче броја новозаражених коронавирусом, као и да може да се каже да је реално да до краја године вирус више неће представљати претњу каква је сада.

Кон је за телевизију Прва изјавио да ипак „није реално мислити да овога нећемо имати више уопште“, као и да је једини стварни излаз из епидемије вакцинација.

Он је рекао да се залаже за обавезну вакцинацију, која би се односила на „здравствене раднике и одређене професије које обављају контакт са људима, да не би они заражавали своје пацијенте“.

“Код нас је речено да је противуставно да је обавезна вакцинација за све. На неки начин остало је да је то неразјашњена тема”, рекао је Кон и додао да ће четврта доза вакцине “бити ограничена”.

На питање да прокоментарише понашање аустралијских власти према тенисеру Новаку Ђоковићу, који је недавно депортован због непоштовања мера против епидемије коронавируса, Кон је рекао да “није баш у духу међународног здравственог правилника” то што га нису пустили у земљу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Што се вакцинације тиче, остајем на томе. Јасно је шта ја мислим, поштујем шта он мисли. Не разумем на који начин је могао да буде јавна здравствена опасност. Јасно ми је шта се десило, а то што се десило по мени није прихватљиво”, рекао је Кон.

Бета

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Бриљантни КОНсултант наставља по старом: Једини стварни излаз из епидемије вакцинација.

  1. (Ne)coveka Kon(j)a treba vakcinisati i to fajzerovom ili nekom zapadnom medicinom, a ne placebom koji je rimio (kao). U sustini treba ih tuci njihovim oruzjem. Sve domace vaksere treba samo vakcinisati i posle im suditi za zlocine prema gradjanima Srbije.

  2. Епидемија ће нестати оног тренутка када нестану они који од ње имају користи. Али последице пЛандемије остају и трајаће све док сви они не буду позвани на кривичну одговорност.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *