Вучићев плакат још на “Амбасадору”, власник каже – иду избори

0

Foto: screenshot

Плакат добродошлице са ликом Александра Вучића на хотелу Амбасадор у центру Ниша стоји тачно два месеца од како је председник Србије дошао у посету Нишу и отишао.

До сада није објашњено ко је тачно и колико платио највећи рекламни постер у Србији, а не зна се ни на колико.

Власник хотела каже да им временски услови нису дозвољавали да размишљају о склањању и да иду избори, па ће вероватно остати до даљег.

За два месеца, колико је прошло од тада, Вучић је обишао многе градове, телевизије и земље, али је само у Нишу остало “Добро дошао председниче!”.

То што се и даље налази слика председника на Тргу краља Милана за већину Нишлија је “катастрофа” и “дно дна”, али има и оних којима се свиђа и не смета им.

Поједини грађани су се надали да ће плакат бити брзо скинут, док неки кажу да ће то бити тек после избора. Да је неизвесно када каже и власник хотела Иван Спасић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пре два месеца је рекао да је билборд изненађење и знак захвалности за председника због помоћи који је држава дала хотелијерима, угоститељима и грађанима у време пандемије, сада помиње и изборе.

“Па не знам, видећемо. Временски услови не дозвољавају да размишљамо о томе, а иду и избори, тако да вероватно ће остати до даљег.”

На питање да ли то онда значи да ће бити промо материјал за изборе, одговара да то није тема.

“Па не, не бих знао да вам кажем, није то тема. Ово је била тема за ону прилику, а ово сада, како ко хоће да схвати, нек схвати”, каже Спасић.

Прочитајте још:  Удружење новинара Црне Горе подржало иницијативу о повлачењу одлуке о признању тзв. Косова

Подсетимо, два дана пред Вучићев долазак у Ниш почело је постављање његове слике преко целе фасаде хотела, у чему је учествовало и јавно предузеће Паркинг сервис.

Јужне вести / БиЗЛифе

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *