ДО ПЕТКА ЋЕМО ЗНАТИ Ако захтеви таксиста буду прихваћени, очекују нас ПАПРЕНЕ цене, старт ће бити 250 динара!

0

(фото:ЕПА)

Одлука о евентуалном поскупљењу такси услуга биће коначно донета до петка.

У Секретаријату за јавни превоз јуче је одржан састанак са представницима Удружења таксиста Србије, Синдиката “Независност” и Уговорне привредне такси коморе, поводом њиховог захтева за поскупљење.

“Разговор је био конструктиван, а на њему је било присутно десетак наших представника” – истакао је председник такси удружења Александар Бјелић.

“Наши захтеви су познати, потврдили смо их људима из Секретаријата. Сматрамо да не постони ниједан разлог због ког би наша иницијатива била одбијена” – додао је он.

Како се раније писало, таксисти траже повећање цена услуге од 22 одсто, тако што ће старт уместо 170 бити 250 динара, а прва и друга тарифа шест динара скупља по километру.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Независни такси превозници надлежнима су послали своје захтеве, због којих су заказали протесте од 21. до 25. фебруара.

Такође, Удружење грађана ЦарГо у протесте престоничким улицама кренуће данас, због, како наводе, угрожавања пословања од стране осталих превозника.

На састанку је било речи и о увођењу нових жутих трака у граду, постављању још 50 камера, као и о доношењу програма потреба за такси превозом у престоници.

Ало

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *