Где је сад Вучић: Умро фудбал у Врању, Динамо иступио

0

Foto: Pixabay

Иако су се Александру Вучићу обраћали неколико пута, и јавно показивали да су његови фанови, чак и до идолопоклонства, што је било својствено тренеру и првом човеку клуба Драгану Антићу, некадашњи члан Супер лиге Србије Динамо из Врања иступио је из Српске лиге Исток, одлучено је да седници Управног одбора овога клуба.

Разлог за овакву одлуку, кажу очекивану, јесте незадовољство у клубу приликом последње расподеле новца из буџета за спортске клубове из Врања.

Ову одлуку је потврдио и дугогодишњи први човек клуба Драган Антић, иначе велики Вучићев фан, човек који је неколико пута кажњаван од стране Фудбалског савеза.

“Иступамо из лиге јер нећемо више да дајемо од својих пара и нећемо више да увлачимо клуб у дугове. Динаму за нормално функционисање у Првој лиги Србије, што је место које нам објективно припада, треба око 35 до 40 милиона динара годишње. Власт нам је ових шест година давала претежно 10, 16 или највише 20 милиона, тако да смо сваке године морали ми у клубу и пријатељи Динама да дајемо много својих пара како бисмо га спасили од гашења – навео је он у разговору за “ВрањскеНењс”.

Локални медији пишу да је незадовољство ескалирало тако што је Динамо добио само 6,2 милиона динара, док је ФК Минералац из Врањске Бање, који се такмичи у последњем рангу, добио два милиона мање.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Не би требало подсећати да је Динамо у сезони 2018/2019 играо Супер лигу Србије, а да је у актуелној јесењи део шампионата завршио на поражавајућем препоследњем месту трећег по рангу такмичења у Србији.

Прочитајте још:  Веизовић: Синхронизација власти и опозиције или како Ђиласов либерализам одржава лажни Вучићев патриотизам!

Директно.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *