Ванредна вест: Умро је професор Лук Монтање – један од највећих разбијача корона – агенде

0

(фото:Борба за веру)

“Коронавирус је направљен у лабараторији; масовна вакцинације је неприхватљива грешка; смрт прати вакцинацију…”Лук Монтање

У 89. години, професор Лук Монтање преминуо је у америчкој болници у Neuilly-sur-Seine. Др Gérard Guillaume, један од његових највернијих сарадника, прича да је отишао у миру, окружен децом.

Био је биолог и виролог, али пре свега човек изузетне интелигенције, који је живео за науку. Осим што је 2008. добио Нобелову награду за медицину за откриће вируса сиде, током свог живота сарађивао је са највећим светским научним институтима. Емеритус директор истраживања на ЦНРС, професор на Пастер институту, директор Центра за молекуларну и ћелијску биологију на Квинс колеџу, Универзитет у Њујорку, директор Истраживачког института на Универзитету Jiao-tong у Шангају. Дугогодишњим истраживањем подржао је Академију наука као и Националну медицинску академију. За то је добио безброј награда и признања.

Упркос поодмаклим годинама и свим критикама које је претрпео у јесен свог живота, пре свега део научне заједнице, Лук Монтање се увек борио за слободну науку. Имали смо срећу да пренесемо његове речи и желели бисмо да му одамо почаст која му припада.

Борба за веру/Логично

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус  видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *